n L'any 1968, Toyota va crear una camioneta pràctica, robusta i fiable, la Toyota Hilux. Ara, 50 anys després i amb més de divuit milions d'unitats venudes a tot el món, la marca japonesa ha decidit celebrar aquest aniversari amb el llançament d'una edició especial. El nom de la nova versió és Invincible, la qual cosa demostra les intencions de la marca nipona.

Aquest nou acabat es diferencia de la resta gràcies a una sèrie d'elements exclusius que, segons la marca, troben la inspiració en els models pick-up dels Estats Units i altres països americans. Així, els elements diferenciadors són les noves llandes de divuit polzades amb sis radis dobles de color negre, les barres antibolcada també en color negre, els estreps laterals, la protecció frontal amb embellidor integrat i els protectors dels passos de roda. També suma a la llista unes motllures d'alumini amb el logotip Hilux als llindars de les portes.

Pel que fa al motor, aquest és el mateix que el de la resta de la gamma, un dièsel 2.4 D-4D que desenvolupa 150 cavalls i 400 nm de parell. Aquest propulsor pot anar associat a la caixa de canvis manual de sis velocitats o a una automàtica Super ECT també de sis relacions, i permet a la Hilux carregar una tona de pes a la caixa posterior o arrossegar un total de 3.500 quilos en un remolc.

Pel que fa a l'equipament, també és el mateix que el de la resta de la gamma, de forma que incorpora elements, com el sistema multimèdia Toyota Touch 2 amb pantalla tàctil de set polzades, el sistema d'assistència a l'aparcament amb càmera de visió posterior i el Toyota Safety Sense, que inclou el sistema de seguretat precol·lisió, l'avisador de canvi de car-ril o el reconeixement de senyals de trànsit.

Els sistemes d'ajuda a l'arrencada en pendent (HAC), el control de descens (DAC) o l'assistent de remolc (TSC) completen una dotació que fa de la Hilux una pick-up molt recomanable, especialment en la seva versió commemorativa.

La gamma de preus de la Hilux Invincible parteix d'una tarifa de 38.270 euros per a la versió manual i arriba als 40.270 euros en cas d'equipar-la amb el canvi automàtic.