138 jugadors van participar dissabte passat al torneig de golf Mercedes Trophy i van guadir d'una gran jornada esportiva al prestigiós Club de Golf Montanyà (Osona).

Aquest any, com a novetat, el torneig estrenava patrocinador: Stern Motor, concessionari oficial de Mercedes-Benz. D'aquesta manera, «el concessionari mostra el seu compromís amb els seus clients aficionats al golf», argumentava Joaquim Badia, gerent d'Stern Motor. La singular vocació de Mercedes-Benz per ser a prop dels clients i els amics fa que estigui present en tots aquells esports que millor connecten amb les seves aficions, fins a convertir-se en un dels seus referents.

Tots els jugadors es van implicar al màxim, conscients de la importància del torneig i motivats per arribar a la Final Nacional, que es disputarà del 29 de juny al 2 de juliol al PGA Golf de Catalunya, a Girona, i que reunirà els guanyadors de cadascun dels 27 tornejos que conformen el circuit Mercedes Trophy.

Forat smart

Stern Motor, concessionari Mercedes-Benz que també comercialitza Smart, tenia un forat especial Smart premiat amb un Smart Fortwo. En aquest cas, cal destacar que un sol cop de pal va ser suficient per acaparar totes les mirades. Al forat 17 i davant la mirada dels seus companys de joc i del jutge de l'organització, el jugador amateur Aurelio Blasco va donar un fort cop de sortida i, després de votar al green, la bola va rodar fins a caure al forat. Un sol cop que el va fer guanyador d'un cotxe Smart Fortwo.

Els guanyadors

El torneig es va jugar seguint la modalitat stableford, que permet que el joc sigui més àgil i fluid pel fet que és fa un sol recorregut de 18 forats. Els particiants es van dividir en dues categories i en la primera el guanyador va ser Eduard Molas i el segon classificat, Jordi Rabert. En la segona categoria, el guanyador va ser Ramon Sala, i Ramon Vilaró va aconseguir el segon lloc.

A més, es van atorgar altres premis. Taylor Made va guardonar Mercè Hernández i Enric Robert amb una bossa Travel Cover per haver-se imposat en el drive més llarg tant de la categoria femenina com masculina, respectivament.

959 Consorcio de Jabugo va organitzar una degustació de pernil i va atorgar un premi a la bola més propera. El guanyador va ser Pepe Rovira, que es va endur un lot de productes ibèrics de la marca.

Per altra banda, el guanyador del premi a la bola més propera organitzat per la Fundació Seve Ballesteros va ser Francesc Llagostera, que es va endur un trofeu de la fundació.

A més, els clients de Mercedes-Benz millor classificats en cadascun dels tornejos de Mercedes Trophy es beneficiaran d'un premi reservat per a ells. Serà una invitació per assistir i participar a la Final Nacional de golf. I, per últim, els jugadors van poder brindar amb cava Villa Conchi, gaudir d'un còctel, de l'entrega de trofeus i d'un sorteig d'articles d'última generació Taylor Made.