Citroën fa anys que col·labora amb l'empresa de roba australiana Rip Curl a l'hora de desenvolupar els seus models més aventurers, i després de crear les edicions especials Rip Curl dels C4 Cactus, C4 SpaceTourer i Grand C4 SpaceTourer, ara ha arribat el torn de la furgoneta més polivalent de la marca, la SpaceTourer.

La nova edició especial de la marca francesa vol aportar un toc de distinció exterior per diferenciar-se de la resta de la gamma. Les carcasses dels retrovisors i els embellidors laterals estan acabats en color negre Onyx, i els vidres laterals i posteriors són enfosquits. L'aspecte general de la SpaceTourer Rip Curl millora notablement gràcies a la presència de les llantes de 17 polzades Curve en color gris i a l'adhesiu específic sobre les portes davanteres.

Està disponible en un total de cinc colors: blanc Blanquise, gris Aluminium, gris Platinium, Sable i l'esmentat negre Onyx.

El seu interior també està personalitzat per diferenciar-se de la resta de versions, i té una decoració platejada gravada amb làser al quadre de comandaments i amb una instrumentació amb pantalla tàctil de color de set polzades. Acaben de complementar el conjunt les estoretes amb el logo de la marca australiana o els embellidors cromats repartits per l'habitacle.

Més equipament i tecnologia

Per fer front a totes les circumstàncies amb solvència, la SpaceTourer Rip Curl inclou el sistema Grip Control, que ofereix cinc modes de funcionament (estàndard, sorra, fang, neu i ESP desconnectat) i que, juntament amb els pneumàtics polivalents M+S, garanteix la màxima adherència independentment de la superfície on ens trobem.

La dotació en matèria de tecnologia i seguretat també inclou elements molt destacables com ara el Citroën ConnectNAV, el Head Up Display, el sistema d'arrencada sense clau, l'assistent d'angle mort, l'assistent d'estacionament amb càmera i el Citroën Connect Box, que incorpora un servei d'assistència en cas d'emergència.

L'habitabilitat de la SpaceTourer està fora de qualsevol mena de dubte gràcies als seients posteriors abatibles i lliscants en proporció 2/3-1/3 i a la possibilitat d'abatre el seient del copilot per encabir-hi objectes allargats, com ara taules de surf.

Finalment, la SpaceTourer està disponible en tres longituds diferents -XS, M i XL- que permeten viatjar amb vuit persones i el seu equipatge. Des de 24.300 euros, es pot escollir amb les motoritzacions dièsel BlueHDI de 150 i 180 cavalls i el canvi automàtic de vuit velocitats EAT8.