Sala Motors, empresa del grup Sala Team que va estrenar recentment la remodelació de la seva concessió destinada en exclusiva a les marques Jaguar i Land Rover, ha estat la patrocinadora del Torneig de Golf Jaguar Land Rover realitzat a les instal·lacions del Golf la Roqueta. Durant el cap de setmana de dissabte 7 i diumenge 8 de juliol, prop de 60 jugadors van participar en la tercera edició del torneig Jaguar Land Rover i van gaudir d'un gran ambient. Al llarg de les dues jornades es va jugar sota la modalitat Medal Handicap a 18 forats.

Gran competitivitat

Un cop va finalitzar el torneig Jaguar Land Rover es va procedir a l'entrega de premis als guanyadors, que es detallen a continuació:

Bola més propera al forat 3 (pernil): Cèlia Huarte (3,10).

Drive més llarg al forat 4 (espatlla): Jordi Llorach.

2a femenina en modalitat Medal HCP (trofeu més lot d'embotit): Marta Andamollo (69 cops).

1a femenina en modalitat Medal HCP (trofeu més pernil): Cèlia Huarte (68 cops).

2n masculí en modalitat Medal HCP (trofeu més lot d'embotit): Valentí Vall (71 cops).

1r masculí en modalitat HCP (trofeu més pernil): Mariano Ros (71 cops).

Guanyador Scratx (trofeu, pernil i cap de setmana): Fèlix Noguera (73 cops).

El nou i-Pace, producte estrella

El concessionari Sala Motors, que serà un dels únics vint concessionaris de tot l'Estat que disposaran del nou i-Pace a partir de mitjan setembre, no ha volgut desaprofitar l'oportunitat de patrocinar el torneig Jaguar Land Rover i oferir als participants la possibilitat de veure i gaudir del nou model en exclusiva.

L' i-Pace és el primer producte 100% elèctric de la marca britànica, que amb una autonomia de 500 quilòmetres, una potència de 400 CV, un parell de 696 Nm i una acceleració de 0 a 100 km/h en 4,8 segons, es postula com a rival directe de l'Audi Q5 e-tron o dels models de la marca Tesla. Disposa de suspensió pneumàtica, tracció total i un habitacle tecnològic i minimalista que inclou fins a tres pantalles i instrumentació completament digital. En matèria de seguretat, l'i-Pace disposa de les tecnologies més actuals, com la frenada d'emergència, el control de creuer adaptatiu, la càmera de visió posterior amb assistent d'aparcament i l'assistent de canvi de carril, entre d'altres.

Sens dubte, un gran vehicle que es podrà veure, provar i adquirir al concessionari manresà Sala Motors.