El grup Mobility Key Data (MKD) Automotive va reunir més de 100 personalitats, CEO, presidents i consellers de les principals empreses en la primera trobada sobre mobilitat i automoció, que es va celebrar a Alcobendas.

«Gràcies a tots els qui teniu a les vostres mans el futur de la mobilitat i heu vingut fins aquí». Així va arrencar el discurs José Piñera, fundador i CEO de MKD. A partir d'aleshores, es van posar sobre la taula temes com ara la conducció autònoma, els cotxes elèctrics i, sobretot, el cotxe connectat. Ricardo Oliveira, un guru del sector de l'automoció, va donar les claus d'aquest tipus de vehicle del futur.

En l'esdeveniment també hi van ser presents representants del fons d'inversió més gran d'Europa, Ardian, com a socis de la companyia MKD. «Invertim com a accionistes minoritaris en empreses que busquen partners. Els últims 20 anys hem apostat per a més de 100 empreses vinculades al món digital», va explicar Laurent Foata, CEO d'Ardian Growth. I Gonzalo Fernández, CEO d'Ardian Espanya, va afegir: «En l'empresa de José Piñera vam veure una gran oportunitat, per les característiques que presentava».

«El cotxe connectat és el futur»

Per altra banda, Ricardo Oliveira, fundador de World Shopper i del projecte 2025 Automotive 360º Visió, va assegurar que «el futur de la mobilitat és el cotxe connectat. Podrem dormir en un viatge de 300 quilòmetres. L'any 2025, a Europa tots els turismes tindran una electrificació absoluta». I també va fer esmentar que «el concepte subscripció ens està ensenyant una nova opció de mobilitat, en la qual poder conduir cada dia un cotxe nou i diferent».

A la trobada, hi van participar moltes personalitats del sector, com ara presidents, consellers i CEO de les principals empreses fabricants d'automòbils, companyies d'assegurances de rènting i rent a car, institucions i associacions vinculades al camp de l'automoció i premsa especialitzada.

La cloenda de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde d'Alcobendas, Ignacio García de Vinuesa, que va comentar que «és un plaer tenir MKD Automotive com a veí d'Alcobendas, un municipi que té uns trets que el fan inusual, com és el cas de la quantitat d'empreses que decideixen establir-se aquí».

MKD Automotive

MKD Automotive és la millor solució per al manteniment i reparació del seu vehicle. Formada per Reparatucoche.com, Fortius i Ardian, MKD és l'empresa matriu nascuda en àmbit B2B, lidera la reparació de vehicles a Espanya, en gestionar més de 400.000 reparacions fins al moment, la qual cosa els permet avantatges en preu de mà d'obra i recanvis, així com excel·lents condicions quant als temps de reparació i permanència del vehicle al taller.

Experts també en peritatge de danys, el grup té una xarxa de tallers amb cobertura a tot l'Estat espanyol. Ofereix serveis de consultoria i assessoria per a empreses i institucions amb flotes de vehicles, des de la petita i mitjana empresa fins a la gran corporació.