13 de octubre de 2018
13.10.2018

Esportivitat, exclusivitat i molt luxe

El fabricant francès presenta l'edició limitada de la seva berlina al Saló de l'Automòbil de París

12.10.2018 | 23:37
Esportivitat, exclusivitat i molt luxe

Peugeot 508 SW First Edition

Més d'una vegada hem comentat que el mercat de les berlines a Europa no passa pel seu millor moment. Molts fabricants han vist com les vendes d'aquest tipus de models han anat disminuint amb el pas dels anys, i davant d'aquest panorama alguns fabricants han optat per reinventar-se. Precisament aquesta és l'estratègia que ha seguit el fabricant francès Peugeot, que amb el model 508 ha convertit les seves berlines tradicionals en vehicles de caire esportiu i dinàmic. Recentment, la marca del lleó ha presenat el 508 SW, la versió familiar –però no per aquest motiu menys atractiva– del seu sedan.

Amb motiu del Saló de l'Automòbil de París, Peugeot ha mostrat al món el 508 SW First Edition, un model que representa la màxima expressió de luxe i esportivitat de la marca.

Basada en l'acabat esportiu d'alta gamma GT, l'exterior es diferencia de la resta de la gamma gràcies a elements com una graella davantera en color negre brillant, unes llantes de 19 polzades de dues tonalitats i diamantades amb vernís de color gris dust una gamma cromàtica formada per tres colors diferents: blau fosc, blanc nacrat i gris amazonita.

Veritable revolució interior

La mostra de luxe més evident la trobem a l'habitacle, que gaudeix de la màxima dotació possible d'equipament. La fusta de zebrà, l'entapissat de cuir seller vermell o negre i els pedals d'alumini són la mostra més evident al tacte d'aquesta qualitat afegida respecte de la resta de la gamma, però la dotació tecnològica no es queda enrere i ofereix de sèrie la instrumentació digital –anomenada Peugeot i-Cockpit– amb pantalla tàctil de 10 polzades, el sostre solar practicable, la il·luminació ambiental led, la funció Night Vision –per detectar éssers vius 200 metres més enllà de l'abast de les llums de carretera–, el navegador en 3D i reconeixement de veu o el sistema de so exclusiu d'alta fidelitat signat pel fabricant Focal.

Quant a la gamma de motors, el 508 SW First Edition disposarà d'un propulsor de gasolina i d'un dièsel. El primer serà un PureTech 225 S&S de 225 CV i canvi automàtic de vuit velocitats EAT8, mentre que el segon serà el BlueHDi 180 S&S, de 180 CV i automàtic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit