Arrenca un nou motor de comunicació: Neomotor. Un canal multimèdia especialitzat on us presentarem totes les novetats i les últimes tendències en el món de l'automoció mitjançant diferents formats. Articles, reportatges, proves, presentacions, galeries de fotos i vídeos en alta definició... tot a l'abast de l'usuari en un entorn d'última generació.

El nou projecte multiplataforma engloba un atractiu suplement setmanal que es publicarà cada dissabte dins l'edició en paper de Regió7 sota la denominació Neomotor i que ofereix un disseny totalment renovat, com el seu contingut. A més, el darrer número de cada mes comptarà amb una major paginació i per tant amb més continguts de qualitat.

Paral·lelament a l'edició en paper, Neomotor té el seu propi canal continu i diari a l'edició digital de Regió7. Una nova secció per oferir a l'usuari els millors continguts amb una innovadora experiència de navegació tant des de l'ordinador com des del mòbil. La informació elaborada pels nostres periodistes especialitzats en el sector de l'automoció tindrà com a màxima prioritat donar un servei d'utilitat als lectors amb proves de motor, anàlisi, ofertes, innovacions i tot tipus de comparadors d'assegurances, preus i marques.

I la cirereta d'aquest projecte és la revista premium i trimestral Neomotor, en la qual a més d'oferir informació sobre el món de les dues i les quatre rodes, sempre amb l'avantguarda com a denominador comú, s'oferiran continguts relacionats amb tendències, lifestyle i tecnologia, entre molts altres.

Gran difusió

El projecte Neomotor serà present a 15 diaris de Prensa Ibérica, un dels grups més importants de premsa regional a l'Estat. Tant és així que a través de les seves publicacions impreses arriba als 3,7 milions de lectors mensuals, segons dades de l'EGM, alhora que compta amb al voltant de 30 milions d'usuaris únics mensuals en els seus suports digitals i més de 3,4 milions de seguidors a les seves xarxes socials.

Cada diari oferirà el seu propi suplement setmanal amb informació nacional i local, igual que al web crearà contingut local en una secció afí al web responsive global, que en castellà es pot consultar a www.neomotor.com. D'aquesta manera s'aconsegueix donar cobertura a les notícies de proximitat, mantenint la identitat pròpia del grup, la hiperlocalitat.