El sector de l'automòbil està immers en un complicat procés d'adaptació a les noves exigències de mobilitat. Un període en què l'aparició de noves solucions de propulsió, les cada vegada més possibles restriccions al trànsit a les grans ciutats o l'ombra de més càrregues impositives en els carburants o l'ús del cotxe, han generat una gran incertesa a l'hora d'adquirir un nou cotxe.

En aquest nou escenari també cal incloure el canvi de concepte de propietat i utilització del vehicle privat. Un nou marc en què les firmes del sector ja han començat a donar innovadores respostes. Aquest és el cas de Mazda i el seu programa Rent & Drive. Es tracta d'un servei de rènting a particulars que pretén oferir una solució senzilla, flexible, còmoda i personalitzada a les necessitats de cada client, que és el que la marca defineix com «experiència prèmium».

Mazda Rent & Drive suposa una nova línia de negoci que ofereix unes àmplies cobertures amb quotes mensuals molt accessibles, gràcies als valors residuals líders que ostenten cadascun dels seus models. Això permet al client disposar d'un Mazda sense pagar entrada i amb tots els serveis ja inclosos. D'aquesta manera, pot accedir a un automòbil sense preocupar-se de despeses addicionals, la incertesa del mercat o la depreciació del vehicle.

A canvi d'una quota mensual, els clients disposen de manteniment integral, reparacions del vehicle per desgast de peces i/o avaries, assistència en carretera, recursos de multes, pagament d'impostos -municipal i liquidació de l'impost de matriculació-, a més d'assegurança a tot risc sense franquícia i sense límit d'edat. Mazda Rent & Drive es pot configurar en terminis des de 2 fins a 5 anys i des de 10.000 fins a 40.000 quilòmetres anuals, amb canvi de pneumàtics opcional.

Des de 6 euros al dia

D'aquesta manera, Rent & Drive es converteix així en la fórmula ideal d'accedir a un vehicle sense cap tipus de preocupacions ni lligams. Així doncs, s'ofereix la possibilitat de canviar de cotxe a mesura que variïn les necessitats de cadascú tant per espai com per prestacions d'aquest.

Com a exemple, Mazda posa a disposició a través de Rent & Drive un Mazda2 amb una quota des de 6 euros al dia, de manera que facilita l'accés a la seva gamma de vehicles.