La marca japonesa Honda i el concessionari manresà Motor-Tech organitzen, per als propers dies 10 i 11 de novembre, un torneig de golf al Golf la Roqueta. Els participants en aquest esdeveniment podran gaudir de la modalitat de joc stableford individual, d'un welcome pack, d'un avituallament i de l'entrega de premis per als guanyadors, que es farà el diumenge i precedirà l'arrossada preparada per als assistents. A més, es farà un gran sorteig d'obsequis, entre els quals hi haurà jocs de pals o bosses de golf, entre altres elements.

Una de les principals atraccions de l'esdeveniment serà la presència del nou Honda CR-V, el darrer model de la marca japonesa que va ser presentat al Saló de l'Automòbil de Ginebra d'enguany. La cinquena generació del tot camí nipó ofereix per primer cop un total de set places, i arriba al mercat amb un motor de benzina d'1,5 litres i 173 CV i una càrrega tecnològica que inclou elements com la instrumentació completament digital o el sistema de seguretat Honda Sensing -amb avisador de col·lisió frontal, alerta de canvi de carril o control de creuer adaptatiu.

Això sí, caldrà afanyar-se per aconseguir una plaça per al torneig, ja que les del dia 11 estan exhaurides i actualment només en queden per al dia 10, a un preu de 30 euros per als abonats i 35 per als no abonats. Es pot fer la reserva al telèfon 938331328 o al correu info@golflaroqueta.es