La finca de Les Comes està organitzant, durant tot el dia d'avui i la jornada dominical, la novena edició de la gran festa de final de temporada de l'enduro. Una competició que aplega un ampli ventall de pilots, des dels més petits fins als autèntics professionals, passant per les joves promeses o els aficionats a la competició.

Fins al dimecres 21 de novembre s'havien apuntat de forma on-line més de 650 participants entre professionals i aficionats, tot i que tant avui com demà encara podran inscriure's els pilots amb llicència anual a la mateixa finca de Les Comes. De fet, enguany cal destacar la participació dels equips de competició d'algunes de les marques més importants del món del motociclisme, com ara KTM, Husqvarna, Honda, Beta, Yamaha, Sherco o Gas Gas.

A més, també hi participen alguns dels pilots més importants de la categoria, com els germans Guerrero, els germans Quer i David Zafra, i campions d'anteriors edicions de l'EnduRoc com ara Jordi Figueres i Enric Francisco.

Condicions immillorables

Segons els organitzadors, el recorregut de la present edició s'ha adaptat a les pluges dels darrers dies, de manera que s'han pogut fer els canvis necessaris per tal que tots els pilots gaudeixin d'una gran competició, amb el terreny lliure de pols i ple d'un atractiu fang que farà molt emocionant la competició.

Avui, dissabte, es realitzarà la volta de reconeixement de totes les categories (a la qual encara es poden apuntar els aficionats durant tot el matí a la mateixa finca) i s'establirà l'ordre de sortida de les proves de diumenge. A més, la jornada acollirà la cursa de categoria infantil, amb una entrega de guardons pròpia, i el tram espectacle Superpole, que també gaudirà d'una entrega de premis específica.

Gran presència de les marques

Totes les marques anteriorment esmentades participen amb les seves motos a la competició, però també disposen d'una zona comercial on exposen els models més nous i les principals novetats. Però no només les marques de motos han volgut participar al festival, ja que l'EnduRoc 2018 també té la presència d'empreses relacionades amb el sector, com ara l'asseguradora AMV Seguros, la marca de pneumàtics Pirelli i l'empresa de bicicletes i material esportiu Scott.

Finalment, cal destacar l'atenció que la finca de Les Comes disposarà per al públic que acudeixi al festival, amb una àmplia zona de restauració, zona d'acampada i diversos serveis imprescindibles per poder gaudir de la màxima competició de l'enduro en un cap de setmana farcit d'activitats.