Davant l'imparable desenvolupament dels nuclis urbans, aconseguir una mobilitat eficient s'ha convertit en un dels principals reptes a resoldre per part d'institucions i fabricants del món de l'automoció. Com a resposta a aquesta inquietud, Seat llança l'eXS powered by Segway, un patinet elèctric que suposa una solució de micromobilitat perfecta per als usuaris que volen moure's de forma sostenible i eficaç per l'urbs.

El vehicle permet als usuaris cobrir l'etapa final de qualsevol viatge i arribar a llocs on els cotxes no poden accedir fàcilment. Gràcies a les seves grans rodes de 8", la conducció resulta àgil i els amortidors davanters i posteriors garanteixen la suavitat de conducció. La combinació de bateria i motor permet arribar fins als 25km/h.

L'eXS està equipat amb llums led davant i dar-rere, il·luminació ambiental personalitzable, pantalla LCD, control de creuer, antirobatori dissuasiu i la possibilitat de connectar una bateria addicional per augmentar encara més la seva autonomia, que arriba a un màxim de 45 km depenent de les condicions. Podrà adquirir-se a tots els concessionaris de la marca a partir del mes de desembre a un preu de 599 euros.