05 de gener de 2019
05.01.2019
Regió7
FORD GAMMA DE VEHICLES COMERCIALS

Revolució industrial

LA MARCA AMERICANA es troba en plena renovació de la seva gamma de vehicles comercials, que s'optimitzen amb solucions pensades per als professionals

04.01.2019 | 23:59
Revolució industrial

La divisió de vehicles comercials de Ford va començar la seva renovació a principi de l'any passat i té previst finalitzar-la aquest mateix 2019. Una estratègia decisiva per a la Comunitat Valenciana, ja que un important percentatge dels 400.000 vehicles anuals que es fabriquen a la factoria d'Almussafes són d'aquest segment. En aquests últims tres anys la divisió de vehicles comercials de Ford ha aconseguit liderar aquest mercat, i la seva intenció de cara al 2019 que acabem d'encetar és duplicar el creixement d'aquesta indústria.

Un dels models que s'han renovat recentment és la Transit Courier. Aquesta nova generació, a més d'un aspecte millorat i d'una nova aerodinàmica, també incorpora un motor dièsel més eficient associat a un canvi de marxes de sis relacions i que, com a novetat, no necessita incorporar l'additiu AdBlue. També s'ha millorat l'equipament, amb elements com el navegador, la càmera de visió posterior, o els sensors d'aparcament per a la part frontal del vehicle.

Un altre model que s'ha renovat aquest any és la Transit Connect, un vehicle que es fabrica a la planta de Ford Almussafes per a tot el món i en totes les seves variants. La Transit Connect ha rebut millores en el seu equipament, a més de dos nous motors, un de dièsel i un altre de gasolina. La nova versió dièsel disposa d'un propulsor d'1,5 litres i pot associar-se a canvis manuals o automàtics de fins a 8 velocitats. Per la seva banda, el motor de gasolina és de la família EcoBoost i aconsegueix reduir el consum un 12% en comparació de la versió anterior.

Entre l'ampli equipament que incorpora, s'inaugura per primer cop en un model d'aquest fabricant el sistema FordPass Connect, una aplicació que connecta vehicle i propietari, que aporta prestacions com la localització del vehicle o el consum realitzat i que fins i tot és capaç d'obrir i tancar el cotxe des de l'aplicació i amb el nostre smartphone.

L'any 2019 començarà amb la renovació de la Transit de 2 tones. Aquesta nova generació, a més d'una imatge renovada, disposarà d'un nou motor dièsel de 2.0 litres amb quatre nivells de potència: 105,130,170 i 185 cv. Un propulsor capaç d'oferir un parell motor màxim de fins a 415 Nm. A més, la nova Transit estarà disponible amb tres tipus de traccions: a l'eix davanter, a l'eix posterior i a les quatre rodes. A més, la llista d'opcionals per a aquest vehicle s'ampliarà molt més, per tal de satisfer qualsevol necessitat. El mateix passarà amb les diferents versions d'aquesta nova Transit, de caixa convencional per a càrrega o microbusos de fins a 18 places.

Les tecnologies d'hibridació també arribaran a la gamma comercial de Ford, que rebrà enguany la Transit Custom PHEV. Un model híbrid endollable que podrà funcionar amb propulsió totalment elèctrica mitjançant un motor EcoBoost d'un litre per a la recàrrega de les bateries incorporades.

Finalment, Ford ha comunicat que aquest any 2019 portarà al mercat espa-nyol el seu model Ranger Raptor. El Raptor és un pick-up desenvolupat per Ford Performance, i es tracta d'un model d'aspecte impressionant que conquistarà els amants de les sensacions fortes, ja que pot lluitar de tu a tu contra els tot terrenys més durs del mercat gràcies a unes prestacions d'un altíssim nivell.

El Ranger Raptor incorpora, entre altres elements, un xassís ultraresistent, suspensió i pneumàtics fets a mida, motor EcoBlue de 213 cv i 500 Nm de parell i un impressionant canvi automàtic de 10 velocitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit