Els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors ja han començat la seva divuitena edició. Aquests guardons, atorgats de manera conjunta per Prensa Ibérica i La Vanguardia, tornen a l'actualitat del món del motor sota la mateixa proposta basada en la participació dels lectors al llarg de l'exercici que acaba d'iniciar-se.

D'aquesta manera, la segona generació del Range Rover Evoque al costat dels nous Seat Tarraco i Skoda Scala s'han encarregat d'inaugurar l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors. Una primera selecció de models que es presenta com un clar reflex de l'aplicació de les últimes solucions tecnològiques a cada un dels respectius i diferenciats segments de mercat dels tot terreny i dels turismes compactes als quals van dirigits.

Range Rover Evoque

Seat Tarraco

Skoda Scala

A aquests tres primers aspirants els seguiran altres 27 novetats absolutes que es presentaran al llarg de tot 2019, amb l'objectiu d'obtenir la distinció de "Cotxe de l'Any dels Lectors" recentment aconseguida pel Mercedes-Benz Classe A, que s'ha unit a altres destacats models premiats des de l'any 2003.

La dinàmica de funcionament del Cotxe de l'Any dels Lectors es manté activa al portal web www.mejorcoche.epi.es, on cada un dels vehicles que formen part de les diferents votacions mensuals adquireixen un reforçat protagonisme gràcies a un detallat tractament informatiu i gràfic, amb unes completes galeries de fotos i vídeos.

Un desplegament informatiu que al seu torn es reforça amb el suport rebut pels diferents suplements i pàgines de motor de tots els diaris participants de Premsa Ibèrica i La Vanguardia, on els lectors reben la informació més actualitzada al voltant del món de l'automòbil.