Fiat comença el 2019 per la porta gran amb el llançament de la seva nova gamma Tipo, formada per tres models diferents (quatre portes, cinc portes i Station Wagon) i els nous acabats S-Design i Sport que se sumen als ja existents Street i Mirror.

Si parlem del Fiat Tipo Street parlem d'un model dirigit especialment a clients joves que busquen un cotxe dinàmic, elegant i assequible. Aquesta nova versió Street presenta un estil Pop, en incloure llantes d'aliatge de 16 polzades en color negre brillant, vidres tintats i diferents detalls foscos a les carcasses dels retrovisors, la graella frontal i les manetes interiors i exteriors de les portes. En definitiva, el nou Fiat Tipo Street combina a la perfecció l'estil, l'habitabilitat i la comoditat d'una berlina de mida mitjana d'un segment superior amb un preu que destaca per ser bastant contingut.

Fiat tipo Mirror

D'altra banda, si parlem del Fiat Tipo Mirror parlem d'una excel·lent fusió de tecnologia amb el famós estil Tipo. Aquest model disposa d'unes combinacions de colors exclusives. Pel que fa a tecnologia, la connectivitat ve de sèrie en aquest acabat amb el Uconnect 7" HD Live amb pantalla tàctil, que disposa d'Apple CarPlay i Android Auto.

Pel que fa a l'estil, el nou color de car-rosseria Blau Venezia destaca multitud de detalls cromats, com les manetes de les portes, el perfil interior de la graella, els marcs dels llums antiboira i les carcasses dels retrovisors. Aquest acabat es completa amb el logotip Mirror al muntant de les portes i les llantes d'aliatge de 16 polzades.

Edició Sport

Si parlem del Fiat Tipo Sport parlem d'un model amb un equipament d'allò més esportiu, ja que inclou multitud d'elements de disseny exclusius i dedicats a destacar el seu estil dinàmic. Aquest nivell d'acabat únicament està disponible al Tipo 5 portes, i presenta uns nous para-xocs esportius, faldons laterals i nous marcs de llums antiboira. L'acabat Sport es completa amb el difusor posterior i l'aleró al sostre, referències evidents al món de les curses.

Qüestió d'estil

I finalment, si parlem del nou Fiat Tipo S-Design parlem d'una versió amb una personalitat encara més audaç, que es presenta amb un cridaner color de carrosseria Vermell Passione i que es pot combinar de forma opcional amb un sostre negre en contrast. Aquest nou color se suma als ja existents Gris Metropoli, Blanc Gelato i Gris Colosseo. Pel que al disseny exterior, la gran calandra que abasta tot el frontal, les carcasses dels retrovisors i les llantes d'aliatge de 18 polzades són de color negre brillant. Per completar aquest acabat, els vidres del darrere es presenten tintats.

Respecte a l'interior, l'habitacle destaca per la seva esportivitat, amb un exclusiu ambient Total Black que inclou els seients de pell i teixit amb dobles costures embellidores i la tapisseria de tecno-pell amb un disseny en creu al volant i el pom de la palanca de canvis.

Pel que fa a la gamma de motors dels nous acabats Tipo Sport i Tipo S-Design, s'ha ampliat i s'hi ha afegit el motor de gasolina 1.4 de 95 cavalls de potència i el motor 1.3 MultiJet de 98 cavalls, que completen la gamma actual composta pels 1.4 T-Jet de 120 cv i l'1.6 Multijet de 120 cv.