Kia Motors Iberia celebra una nova edició dels «10 Dies Kia», unes jornades en què les persones interessades en qualsevol model de la gamma Kia podran beneficiar-se de descomptes i condicions especials per a la compra i finançament del seu nou vehicle.

Durant el període de promoció, estaran disponibles amb ofertes insuperables les últimes novetats de la marca, com el líder de vendes Kia Sportage, el compacte Ceed, el Niro en les seves versions híbrida i híbrida endollable o el model més personalitzable de la marca, l'Stonic, entre d'altres. El nou Kia ProCeed, el familiar esportiu de Kia que es troba a la venda des del passat mes de gener, també estarà disponible a tota la xarxa de concessionaris de Kia.

Aquestes ofertes van arrencar el passat dia 7 i estaran vigents fins al proper 18 de febrer, ambdós inclosos, als més de 220 punts de venda de la Xarxa de Concessionaris Oficials Kia presents a Espanya. Per sol·licitar una oferta comercial d'aquesta atractiva campanya dels «10 Dies Kia» relativa a qualsevol model de la marca coreana, els usuaris podran fer-ho mitjançant dues vies: o bé visitant el seu concessionari Kia més proper o bé dirigint-se al portal oficial de Kia (www.kia.com/es).