Tothom qui ho vulgui, tant si li agraden les motos com si no, està convocat aquest dijous dia 11 de juliol a les 20h al concessionari MX-Arvi. El motiu? La presentació oficial que la marca Sherco realitzarà a les instal·lacions santfruitosenques de la seva nova gamma Enduro 2020.

Amb l'arribada de Sherco, MX-Arvi es posiciona com l'únic distribuïdor oficial de la marca franco-catalana a la Catalunya Central, efemèride que no només se celebrarà amb una festa en la qual els assistents podran gaudir del tradicional càtering en forma de cava, cervesa o pernil, sinó que també comptarà amb la presència dels models més recents, i que compartiran espai amb una carpa de la marca o una zona destinada al merchandising.

Sherco aposta fermament per la Catalunya Central en el seu objectiu d'expandir-se a nivell comercial, de manera que a la inauguració hi assistirà el director comercial de la marca a Espanya i diversos responsables del fabricant franco-català, que informaran tothom qui estigui interessat en els diversos models i novetats.

Vídeo de la gamma Sherco 2020

Un emplaçament ideal

Quan el concessionari MX-Arvi va traslladar les seves instal·lacions de Manresa a Sant Fruitós de Bages ho va fer, entre d'altres motius, per poder fer front amb solvència al gran èxit que ha assolit els darrers anys. De fet, les instal·lacions santfruitosenques disposen fins i tot d'un equip de competició propi. Una formació que enguany està disputant els Campionats d'Enduro tant a nivell estatal com català de la mà dels pilots David Zafra, Marc Sucarrats i Jordi Serena.

Ara, el concessionari bagenc va un pas més enllà amb la incorporació de la marca Sherco, un fabricant nascut l'any 1998 i que en poc més de 20 anys s'ha consolidat com tot un referent en el món off-road, amb presència en diverses competicions entre les quals s'inclou fins i tot l'exigent Dakar. Així doncs, tothom qui estigui interessat en conèixer tots els detalls de la nova gamma Enduro 2020 de la marca Sherco haurà de reservar a la seva agenda la propera data: dijous, 11 de juliol, a les 20h al C/Moixeró número 7 de Sant Fruitós de Bages.