Senco Motor, concessionari oficial de Hyundai a Manresa, presentarà al gran públic el nou Kona Hybrid el proper dia 6 de novembre, de les 11.30 h a les 13 h i de les 15 h a les 20 h. Es tracta d'una oportunitat única per conèixer i provar el nou model híbrid de la marca coreana, que arriba al Bages per completar la gamma d'un model que actualment també disposa de versions de combustió i fins i tot una 100% elèctrica.

Tothom qui vulgui conèixer el nou model, rebre assessorament comercial o senzillament passar una estona divertida, està convidat a les instal·lacions manresanes dimecres, dia 6 de novembre, concretament davant del Carrefour de Sant Fruitós de Bages.

Una gran celebració

El Kona Hybrid és una de les grans apostes de la marca Hyundai pel que fa a la mobilitat ecològica. Per aquest motiu el concessionari Senco Motor ha anunciat que a l'esdeveniment de presentació hi haurà una decoració especial amb diversos Hyundai Kona Hybrid, càtering, pantalles amb informació, seients i fins i tot uns tòtems que ambientaran l'espai i mostraran als clients com funciona el sistema de connectivitat del nou SUV coreà.

Aquests elements se sumaran a dos telèfons mòbils que permetran al públic conèixer el sistema Bluelink de Hyundai, una aplicació de connectivitat que permet connectar el vehicle al telèfon mòbil o a l'smartwatch per rebre informació en temps real sobre la previsió meteorològica,l'estat del trànsit o els estacionaments propers.

A més, amb el sistema Bluelink espoden controlar diverses funcions del vehicle amb el telèfon, com per exemple obrir i tancar les portes, localitzar el vehicle per saber on hem aparcat o fer un trucada d'emergència, entre altres funcions.Però gràcies a aquests dos telèfons de què disposarà el concessionari es podrà accedir a una sèrie de sorpreses.

Regals i sorpreses

Al llarg de la jornada de presentació no només serà possible conèixerles virtuts del sistema Bluelink, sinó que es farà un joc mitjançant el qual els participants poden obtenir uns premis molt interessants.Els qui millors resultats obtinguin al concurs guanyaran un total de 15 smartwatchs o rellotges intel·ligents, i els qui els segueixin optaran a 24 localitzadors, uns sistemes que es connecten amb el mòbil per poder ubicar el vehicle amb facilitat.

Tots els visitants tindran l'oportunitat de veure Mireia Belmonte...a través d'un holograma. La nedadora catalana apareixerà en forma d'holograma per fer una presentació i donar pas a una hostessa que explicarà aspectes destacats del Kona Hybrid,en una mostra de la capacitat tecnològica del nou model de la marca.

A més, per posar el toc humorístic a la jornada,els visitants es podran veure reflectits en una pantalla que mostrarà uns globus de còmic on hi haurà els que podrien ser els seus pensaments sobre el nou Kona Hybrid. Un vehicle que,com no podia ser de cap altra manera,també estarà disponible al concessionari per fer les proves de conducció que els clients vulguin.

Un vehicle molt eficient

I és que el nou Kona Hybrid és un dels models més atractius de l'actual gamma de Hyundai, i ha sigut escollit com a millor cotxe de l'any a Espanya el 2019.

Al seu disseny innovador i atractiu s'hi suma un preu molt competitiu -la gamma arrenca en 26.190 euros-i un conjunt propulsor que combina la potència i l'eficiència.Un motor de gasolina 1.6 i un altre d'elèctric treballen plegats per aconseguir una potència de 141 CV, però amb una homologació d'un consum de tan sols 5 litres als 100km i unes emissions de CO2 de tan sols 90 g/km, de manera que s'estalvia pagar l'impost al CO2 que entrarà envigor l'any vinent.

A més, la marca ha desenvolupat el sistema EcoDAS, que ofereix assistència al conductor per aconseguir una conducció més ecològica mitjançant les dades del navegador i aprofitant al màxim les inèrcies per recarregar la bateria, reduir l'ús dels frens i baixar les emissions. El nou Kona Hybrid disposa d'una gran càrrega tecnològica, amb l'esmentat sistema Bluelink, sistema Head-Up Display i diversos assistents a la conducció,com la frenada d'emergència o el control decreuer adaptatiu.

GMv2_fin|pTipoComp=videos&pIdGaleria=5dbd2cfb897ae0040b0369ae|GMv2_fin