Futurauto, concessionari oficial Citroën a Manresa, ha volgut avançar-se a les ofertes del Black Friday i ofereix grans descomptes de fins a 8.000 euros durant tres dies. Tot i que oficialment el Black Friday sigui el darrer divendres d'aquest mes, la concessió manresana no ha volgut esperar-se i ha anunciat que disposarà d'unes condicions úniques a tota la gamma Citroën i DS durant els dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 de novembre.

Fins a 8.000 euros de descompte en tota la gama Citroën i DS a Manresa

Es tracta d'una gran oportunitat per emportar-se un Citroën a un preu molt competitiu, ja que en aquesta oferta estan inclosos tots els models. Així, no només serà possible adquirir algun integrant de la reeixida gamma SUV Aircross de la marca francesa, sinó que també serà possible accedir a descomptes en els seus models urbans o en tota la gamma de comercials i industrials. Com no podia ser d'una altra manera, la gamma de la marca DS també disposarà d'aquestes condicions excepcionals. Els vehicles d'ocasió també estan inclosos en l'oferta.

Com pots gaudir de l'oferta Black Friday Citroën i DS del concessionari Futurauto?

Per poder emportar-se un Citroën o un DS del concessionari Futurauto amb un descompte de fins a 8.000 euros, com si del Black Friday es tractés, només cal demanar cita cita prèvia, sense compromís. Així de fàcil! La promoció estarà vigent durant tres dies, però el nombre de models està limitat a les unitats en estoc, així que... qui no corre vola!