L’Opel Grandland X és un tot camí que destaca per tenir un disseny elegant amb estil esportiu i disposar d'un espaiós habitacle amb proporcions definides. Disposa de tecnologies molt avançades de sèrie, així com de moderns sistemes d'assistència. A més, mecànicament resulta potent i econòmic. Amb 4,47 metres de longitud, 1,85 d'amplada i 1,60 d'altura, l'Opel Grandland X és un tot camí atractiu, robust i esportiu. L'acabat en dues tonalitats amb el sostre en contrast de color negre afegeix un toc extra de personalització.

Tecnologia multimèdia

L'interior és còmode i equipa materials d'alta qualitat. A més, la completa oferta en tecnologia multimèdia contribueix a potenciar l’atmosfera de confort del Grandland X. La posició elevada dels seients, que ofereixen una bona visibilitat general, és una característica d'aquest tot camí. Sota el capó, els motors ja compleixen la futura i exigent normativa d'emissions Euro 6d-TEMP. Els motors de gasolina estan disponibles amb 130 i 180 cv, mentre que els dièsel ho fan en 130 i 177 cv. Els compradors poden gaudir de prestacions d'alta tecnologia, com l'alerta de col•lisió frontal amb detecció de vianants i la frenada automàtica d'emergència, juntament amb tecnologies modernes com el control de tracció IntelliGrip, l'alerta de col•lisió frontal amb detecció de vianants o els fars AFL led.

Les funcions multimèdia i la connectivitat estan garantides amb l'última generació de sistemes Ràdio R 4.0 IntelliLink i Navi 5.0 IntelliLink, compatibles amb Android Auto i Apple CarPlay amb pantalla tàctil en color de vuit polzades. Els smartphones, fins i tot, poden carregar-se sense fils. També està disponible un sistema de so premium signat per Denon amb vuit altaveus i un subwoofer. L’Opel Grandland X està disponible al mercat espanyol a un preu que arrenca en 22.482 euros.

Grandland X Hybrid4

Opel ha iniciat ja la comercialització del seu nou model híbrid endollable de gasolina, anomenat Grandland Hybrid4. Disposa d’un sistema de propulsió híbrid endollable que combina un propulsor de gasolina d’1.6 litres i 200 cv amb un sistema d'accionament elèctric format per dos motors elèctrics de 109 cv. La potència combinada total és de 300 cv. En mode elèctric, el Grandland X Hybrid4 pot recórrer fins a 50 quilòmetres.