En format sedan, amb carrosseria de tres volums i amb un habitacle i maleter amb molt espai, la marca japonesa Toyota llança al mercat espanyol la vuitena generació del Camry, un automòbil de 4,9 metres de longitud amb configuració híbrida que s’emmarca en la part més elevada del segment D.

Amb un coeficient aerodinàmic de tan sols 0,27 Cx, el disseny exterior mostra una carrosseria de sedan amb elements de cupè amb cintura de caixa baixa i capot també molt baix. En el seu interior es troba un motor 4 cilindres de 2,5 litres que rendeix gairebé 180 cv i que, ajudat per la quarta generació del motor híbrid Toyota que desenvolupa una potència 88 kw, proporciona uns ajustats consums de tan sols 5,3 litres. La unió d’aquests dos motors permet efectuar trajectes amb el 25% en mode zero emissions.

INTERIOR AMB MOLT ESPAI

El nou Camry disposa d’un interior amb gran amplitud, en el qual destaca especialment l’espai de les places posteriors. Els materials de l’habitacle estan acabats amb un encoixinat tou de gran qualitat, cuir suau, elegants motllures de textura de tipus fusta o elements brillants amb detalls cromats de nou desenvolupament. Les línies de disseny del quadre de comandaments dibuixen un habitacle ergonòmicament ideal, centrat en el conductor i amb un espai ampli i còmode per als passatgers.

El disseny del pilar A i del muntatge de les portes en els retrovisors exteriors ofereix als conductors una excel•lent visibilitat davantera i una visió omnidireccional superior, que es complementa amb tres visors informatius coordinats de fàcil lectura: un visor frontal de color de 10 polzades; una pantalla multifunció de 7 entre els indicadors; i un altre monitor de 8 a la consola central, que incorpora el sistema multimèdia Toyota Touch 2 & Go. El nou Camry Hybrid està equipat amb el sistema «Toyota Safety Sense», un conjunt de tecnologies de seguretat activa dissenyades per ajudar a evitar o mitigar col•lisions.

Altres sistemes d’assistència són el control de l’angle mort amb alerta de trànsit creuat posterior amb frenada d’emergència, el control d’arrencada o la càmera posterior amb control d’aparcament. A nivell comercial el Camry Hybrid disposa dels acabats Advance i Luxury, els preus dels quals són 32.500 i 38.000 euros, respectivament.