Aparcar el cotxe pot convertir-se en un problema, sobretot si has molta estona buscant lloc. Després de tanta volta i volta, quan tornes a recollir el vehicle pot ser que ja no recordis exactament on l'has aparcat. Així que si alguna vegada t'has fet la pregunta on és el meu cotxe?, a continuació t'indiquem cinc aplicacions mòbils que et poden ser d'utilitat per trobar-ho de forma fàcil i ràpida.

GOOGLE MAPS

En ser una de les apps més completes i emprades pels conductors, no la podíem deixar fora d'aquest rànquing. Google Maps té una llista infinita de funcions i el seu principal avantatge és que la majoria dels terminals ja disposen de sèrie d'aquesta app, així que no et seria necessari realitzar cap descàrrega.

Entre les seves eines, Google Maps compta amb una opció que et permet recordar on has aparcat el cotxe. En baixar del teu vehicle tan sols has d'entrar a l'aplicació i prémer sobre el punt blau que veuràs a la pantalla i que indica la teva localització actual. Tot seguit, s'obrirà un menú d'opcions en el qual trobaràs l'opció 'Guardar ubicació del cotxe aparcat'. Una vegada guardat, a la tornada podràs localitzar el vehicle fàcilment mitjançant GPS.

PARKIFY

L'aplicació mòbil Parkify detecta de manera automàtica la teva posició. De tota manera, per poder localitzar el teu vehicle hauràs de tenir instal·lat un dispositiu mans lliure al cotxe, ja que aquesta app empra la tecnologia Bluetooth per tal d'assenyalar el punt exacte on el teu cotxe i el teu telèfon mòbil han deixat d'estar vinculats, és a dir, el punt on has baixat del cotxe. Quan això succeeix, Parkify guarda la ubicació del vehicle de manera automàtica perquè puguis accedir a ella més tard sense necessitat d'entrar a l'app.

ENCUENTRA EL COCHE APARCADO

La finalitat d'aquesta aplicació mòbil és la de trobar on has aparcat el cotxe, tal com indica el seu nom. A través de la tecnologia GPS i la xarxa mòbil, aquesta app és capaç de posicionar el teu vehicle en l'últim lloc en el qual ha estat aparcat. Una dels seus majors avantatges és que localitza el punt exacte en el qual es troba el vehicle i et guia de manera fàcil i senzilla fins ell. L'app 'Encuentra el coche aparcado' està disponible tant per a Android com per a iOS.

FIND MY CAR PARKING

Aquesta app serveix per a trobar el cotxe en estacionar en un pàrquing públic, ja que és molt habitual no recordar la planta o la plaça exacta on ho vas deixar aparcat. Find My Car Parking permet marcar el lloc exacte en el qual vas deixar el teu vehicle, realitzar una fotografia de la ubicació, compartir-la i guardar localitzacions de forma predefinida.ENCUENTRA MI COCHE

Aquesta aplicació realitza un registre de la posició exacta del cotxe a través de la tecnologia GPS, i permet guardar la localització de manera automàtica, alguna cosa que resulta molt còmode si vas amb pressa. Quan vulguis tornar al cotxe, tan sols hauràs d'obrir l'app, que et guiarà de nou fins al teu vehicle. Cal destacar que l'app 'Encuentra mi coche' únicament està disponible per a dispositius Android.