L' any 1941 es presentava el Jeep Willys MB, el primer vehicle 4x4 produït en sèrie. Ara, 80 anys després, la marca americana celebra el llançament del seu primer vehicle amb una sèrie especial que ret homenatge a tota una trajectòria d'autèntica essència tot terreny. Sota la denominació 80th Anniversary, Jeep ha desenvolupat aquesta sèrie commemorativa, disponible a Espanya en els Renegade, Compass i Wrangler. Cada unitat d'aquest exclusiu catàleg 80th Anniversary es basa en la variant més venuda de les seves respectives gammes, sobre la qual s'afegeixen elements addicionals en matèria de seguretat i tecnologia de sèrie, a més de detalls estètics específics.

D'entre ells, en destaquen especialment detalls com el logotip 80th Anniversary basat en la silueta del mític Willys tant a l'exterior de la carrosseria com al propi habitacle, els seients de tela amb disseny de rombes i cuir de color negre, les costures en color tungstè, els detalls interiors en negre brillant i l'etiqueta amb el logotip als seients i les estoretes. Les llantes d'aliatge també llueixen un disseny propi.

En matèria tecnològica els components d'aquesta sèrie especial poden equipar pantalles tàctils de 8,4 i 10,1 polzades, amb elements de sèrie com ara la ràdio DAB, el navegador amb integració de l'smartphone amb els Uconnect Services, el pack Full led i la nova pantalla d'inici del sistema amb el missatge «Since 1941». El primer Jeep 80th Anniversary que ha arribat al mercat ha estat el Renegade. Un model ja disponible amb dues motoritzacions de gasolina de 120 i 150 CV, així com el nou dièsel 1.7 Multijet de 130 CV i la versió híbrida endollable de 190 CV amb canvi automàtic i tracció eAWD. El seu preu parteix dels 28.400 euros.

Tant el Wrangler com el Compass 80th Anniversary arribaran al llarg de la primavera.