Ara fa un any entrevistàvem Antoni Sánchez, gerent d’Auser (Renault i Dacia) a Manresa i Vic. En aquella entrevista ens va sorprendre positivament l’optimisme amb què el grup encarava l’any 2020 i propers, especialment tenint en compte les circumstàncies sanitàries i econòmiques que vivia el país.

Auser Manresa ESTÀ D’ANIVERSARI

Sánchez comentava que els resultats d’Auser havien estat millors que els del mercat i tenia la confiança que seguirien evolucionant favorablement. «El trànsit d’exposició està sent bo, l’activitat als tallers és molt satisfactòria i la combinació dels nous productes amb l’oportunitat que suposa el Pla Renove pensem que seran factors positius decisius per consolidar els resultats que estem obtenint. Situant el client al centre, innovanti fent propostes de valor atractives, sabrem aprofitar les oportunitats del mercat», assegurava Sánchez.

Auser Manresa ESTÀ D’ANIVERSARI

Ara, un any després, es pot confirmar que les previsions d’Antoni Sánchez eren encertades. I és que Auser, concessionari oficial de les marques Renault i Dacia i pertanyent a Movento Grup d’Automoció (tot un referent en el sector de la mobilitat privada), està d’aniversari.

Aquest concessionari, ubicat a la Carretra de Vic 225 (Manresa) compleix un any des de la seva arribada a la capital del Bages, i durant el seu primer any ha aconseguit impulsar la distribució de les seves marques en un territori estratègic de la mà de Movento, que com dèiem és un grup automobilístic referent en serveis de mobilitat privada amb 68 anys de trajectòria.

APOSTA GUANYADORA

La combinació de l’experiència i la professionalitat de l’equip d’Auser amb el coneixement del sector per part de Movento han convertit les instal·lacions d’Auser Manresa en un dels concessionaris de referència de la zona.

Un any després, el gerent d’Auser, Antoni Sánchez, es reafirma en les seves paraules: «Vam iniciar el nostre projecte a Manresa amb molta il·lusió i l’objectiu de treballar diàriament, situant el client en el centre de totes les nostres accions per garantir la millor experiència de compra i un servei de postvenda de màxima qualitat. Aspectes clau que són, sens dubte, el nostre valor diferencial en el sector». Dit i fet, ja que el concessionari Auser a Manresa ha viscut l’arribada de la gamma híbrida E-TECH de Renault, liderada pels models Clio i Captur i que ofereixen alternatives pel que fa a la mobilitat híbrida i elèctrica.

Sembla evident que l’aposta que es va fer per la concessió manresana ara fa un any va ser tot un èxit, i així sembla que seguirà durant molts anys.