suzuki ha presentat la tercera generació de l’S-Cross, caracteritzada per un profund redisseny exterior i interior, per una millora tecnològica i d’equipament i per una aposta clara per l’electrificació.

L’S-Cross manté unes cotes molt ajustades: 4,3 metres de longitud, 1,79 m d’amplada i 1,58 m d’altura. Els canvis es veuen de lluny en quant a estètica, amb un frontal redissenyat que ara disposa d’una espectacular graella amb fars amb tecnologia full-led. També destaquen les línies laterals i la remodelada part posterior.

L’interior és ampli i còmode, podent viatjar tres passatgers als seients del darrere amb comoditat i amb un maleter de 430 litres.

El nou Suzuki S-Cross arriba al nostre mercat amb un motor de gasolina 1.4 litres Boosterjet de quatre cilindres que desenvolupa una potència de 129 CV i 235 Nm de parell màxim. El bloc està electrificat amb tecnologia híbrida lleugera (MHEV) de 48 volts.

Es pot triar una caixa de canvis manual o una transmissió automàtica –al nivell d’equipament S3–, totes dues de sis velocitats. Per als dos tipus de canvi està disponible un sistema de tracció davantera i de tracció 4×4 AllGrip –a partir del nivell S2–. Entre l’equipament dels models 4×4 hi trobem un selector de modes de conducció que permet escollir entre els perfils Auto, Sport, Snow i Lock, un sistema amb control electrònic del parell motor que aporta més estabilitat i capacitat de tracció en circumstàncies adverses.

Es comercialitzaran un total de set versions, amb tres nivells d’equipament (S1, S2 i S3). Entre els sistemes de seguretat que figuren al catàleg del nou S-Cross destaquen el Suzuki Safety Support, la frenada d’emergència, el control de velocitat adaptatiu amb Stop&Go, la càmera amb visió de 360 ​graus, l’alerta de canvi de carril o el control de retenció en pendents.

El salt que ha fet l’S-Cross quan a equipament és important, i la pantalla d’infoentretenimentés de 9 polzades en les version més equipades. Aquestes, a més, inclouen la connectivitat amb Android Auto i Apple CarPlay.

Finalment, convé destacar que la gamma de preus del nou Suzuki S-Cross, incloent-hi les diverses promocions, va des dels 23.545 euros fins als 31.400 euros.