Resulta més que evident que els SUV estan de moda. Gairebé totes les marques disposen d’un o més models d’aquest tipus a les seves gammes, i mes rere mes els tot camins encapçalen les llistes de cotxes més venuts al nostre mercat. Davant d’aquesta situació Renault, marca amb una dilatada experiència en aquest tipus de vehicles, ha presentat recentment l’Austral. Es tracta d’un SUV compacte que està cridat a substituir el Kadjar i del qual ja estan arribant les primeres unitats als concessionaris.

El nou Renault Austral ARRIBA A MANRESA

És el cas de les instal·lacions d’Auser Renault (del grup Movento) que la marca francesa té a Manresa, concretament a la Carretera de Vic, número 225. Aquí és a on haurà d’anar tothom que estigui interessat en conèixer de primera mà aquest nou SUV compacte, demanar un pressupost o fins i tot concertar una prova.

El seu exterior destaca per portar un pas més enllà les línies de disseny de la marca, apostant per un frontal amb fars LED i una graella prominent. La cintura elevada lateral i la els pilots posteriors atorguen a l’Austral un aspecte atlètic, sofisticat i elegant.

Al seu interior queda palesa l’aposta per la digitalització. Tot el lloc de conducció s'estructura al voltant de la seva pantalla OpenR, que combina la visualització de dades en el quadre d'instruments de 12,3 polzades amb la pantalla multimèdia vertical de 12 polzades.

Pel que fa a la gamma de motors, l’Austral està disponible amb un propulsor gasolina d’1.3 litres microhíbrid que genera140 o 160 CV, així com amb un motor híbrid E-Tech de 200 CV format per un bloc gasolina d’1.2 litres i 130 CV combinat amb un motor elèctric. El consum d’aquest motor és de tan sols 4,6 litres cada 100 quilòmetres.

La gamma del nou Austral està dividida en tres nivells d’equipament: Equilibre, Techno i Iconic. Tots ells inclouen de sèrie elements com l’assistent d’aparcament, l’accés i arrencada sense clau o diversos assistents a la conducció. A més, els dos acabats superiors poden configurar-se amb l’acabat Esprit Alpine, que hereta l’ADN esportiu de la marca Alpine i afegeix diversos elements estètics específics.

Durant els propers dies serà possible descobrir aquest model tan especial al concessionari Auser Renault de Manresa.