L’estrella argentina

Qatar convertirà en un «museu» l’habitació de Messi durant el Mundial

Messi habitación

Messi habitación / INSTAGRAM

Agencias

La Universitat de Qatar va anunciar que convertirà en un «mini museu» l’habitació en la qual residia l’astre argentí Lionel Messi durant el Mundial de futbol del 2022, que va acabar guanyant l’‘albiceleste’. L’agència de notícies qatarià estatal QNA va publicar al seu compte de Twitter que l’habitació de Messi a la residència de la universitat més important de Qatar no rebrà més hostes i conservarà tot el que hi va deixar el jugador del París Saint-Germain (PSG) com un petit museu per als estudiants i visitants del país.

Les instal·lacions de la universitat van ser utilitzades pel Liverpool durant la seva participació en el Mundial de Clubs 2019 per la seva varietat de camps, gimnasos, piscines i un estadi per entrenar-se, motius que van justificar l’elecció de la residència universitària per part de la selecció argentina en lloc de decantar-se pels luxosos hotels de Qatar.

L’explicació

Hitmi al-Hitmi, el director de comunicació i relacions públiques de la Universitat de Qatar, va indicar en una entrevista amb el diari qatarià ‘Al-Sharq’ que els responsables van fer moltes millores a les habitacions perquè tinguessin tot el que necessitaven els jugadors. Segons Al-Hitmi, són vivendes de «cinc estrelles i molt diferents de les residències d’altres països», i va detallar que només es van afegir alguns serveis perquè «les habitacions complissin els estàndards de la FIFA».

«L’habitació de Messi es mantindrà sense canvis i només estarà disponible per a visites, no per a residència, ja que servirà com un petit «museu» que contindrà totes les pertinences de Messi, un llegat per a estudiants i generacions futures i un testimoni dels grans èxits que ha aconseguit Messi durant el Mundial», va afegir Al-Hitmi.

L’Argentina es va coronar en el Mundial de Qatar 2022 per tercera vegada en la seva història –després dels títols de 1978 i 1986– i Messi va aconseguir l’únic gran trofeu que li faltava en la seva carrera.