Rússia s'ha imposat còmodament a l'Aràbia Saudita en el partit inaugural del Mundial 2018. La selecció amfitriona ha estat immensament superior i n'ha tingut prou amb pressió alta i velocitat en les transicions per superar a un combinat saudita que ha ofert un rendiment molt pobre.

Yuri Gazinskiy ha estat l'autor del primer gol del Mundial 2018 al minut 12. El jugador rus ha rematat amb el cap un magnífic centre d'Aleksand Golovin. Pocs minuts després, l'estrella del combinat local, Alan Dzagoev, ha patit una lesió muscular i l'ha substituit el jugador del Vila-real Denis Cheryshev.

Cherishev ha estat protagonista amb velocitat i regat. La seva actuació ha culminat amb un bon gol al minut 43. Amb un regat subtil, Cheryshev s'ha quedat sol davant el porter i ha marcat amb un xut potent i col·locat.

El ritme ha continuat sent molt lent i pesat al segon temps. Rússia, còmode amb el resultat, ha esperat al rival per sortir ràpidament a la contra. Aràbia, amb la possessió de la pilota, ha intentat fer un pas endavant. Els visitants han gaudit de dues oportunitats de gol, però no han estat encertats i han mostrat carències futbolístiques evidents.

Després de l'intent de reacció visitant, els amfitrions han tornat a dominar i han aprofitat el cansament d'Arabia per golejar. Al minut 72 Rússia ha colpejat per fer embogir les grades del Luzhniky Stadium. La segona gran assistència de Golovin l'ha finalitzat amb un cop de cap el davanter Artem Dzyuba.

I ja en temps afegit, han arribat dos autèntics golassos per arrodonir l'exhibició russa. Primer Cheryshev, amb un xut sensacional amb l'exterior, i després l'estrella del partit, Golovin, amb un bonic xut de falta, han tancat la maneta i han donat a la selecció russa els tres primers punts del Grup A.