La quarta jornada del Mundial ens deixarà el debut de dues de les seleccions favorites per alçar la copa, Alemanya i Brasil. La primera inicia la defensa del títol davant Mèxic (17 h), mentre que la canarinha busca oblidar els fantasmes de fa quatre anys i tenir un bon debut a la competició davant la perillosa Suïssa (20 h).

El 7-1 en les semifinals del seu Mundial contra Alemanya va provocar una gran depressió al Brasil i una completa revolució de l'equip. De fet, només sis dels jugadors tenen experiència en un Mundial, encara que disposa d'un onze forjat a les lligues europees.

Tots ells estaran comandants per Neymar, així com els madridistes Marcelo i Casemiro i els blaugranes Coutinho i Paulinho, els quals integren una selecció repleta d'estrelles.

D'altra banda, la selecció alemanya s'examinarà davant Mèxic, en un partit que promet ser de gran qualitat. Quatre anys després de guanyar el Mundial, els homes de Joachim Löw arriben amb ganes de defensar i revalidar el títol.

Tot i això, la Mannschaft està lluny del nivell exhibit el 2014 i en la Copa Confederacions del 2017. Els teutons només han aconseguit un sol triomf en els últims sis partits internacionals. Malgrat això, els alemanys han arribat a les semifinals de les últimes quatre edicions del Mundial, motiu pel qual són els clars favorits per endur-se el partit contra Mèxic.

I, finalment, l'altre partit de la jornada i primer del dia (14 h) serà el Costa Rica-Sèrbia. Quatre anys després d'arribar a uns quarts de final, els costa-riquenys afronten la seva tercera aventura mundialista, encara que amb el gust agredolç de perdre sense contemplacions en els amistosos davant Anglaterra (2-0) i Bèlgica (4-1). Per la seva banda, Sèrbia arriba a la cita mundialista amb res a perdre després de no classificar-se per l'anterior Copa del Món.