El Marroc és la primera selecció en quedar matemàticament eliminada del Mundial de Rússia 2018. I es podria afirmar que injustament. Però com tothom sap, el futbol no entén de justícia. Portugal s'ha embutxacat els tres punts amb experiència i ofici.

Un gol de cap de Cristiano Ronaldo -el quart al Mundial- a la sortida d'un córner al minut 4 ha aplanat el camí de la selecció portuguesa, que a partir d'aquest moment s'ha limitat a defensar, ben ordenada i amb les línies juntes.

El Marroc, amb possessió i bon joc, ho ha intentat de totes maneres. Els de vermell han pecat de falta d'encert i ho han pagat amb l'eliminació. La selecció africana ha dominat i ha gaudit de desenes d'ocasions de gol, sobretot a les botes del seu capità, Benatia.

Portugal n'ha tingut prou amb una. Tot i el trist partit de la selecció portuguesa, el gol de Cristiano ha sentenciat el duel. I cal recordar que aquest joc defensiu no és nou en el combinat de Fernando Santos. Portugal va guanyar l'Eurocopa 2016 jugant d'aquest manera. Per tant, no és un fet aïllat i els resultats els corresponen.

Amb aquesta victòria, Portugal lidera el grup B amb quatre punts. El Marroc queda eliminat amb zero i el partit entre Iran i Espanya clarificarà el futur de les tres seleccions.