Argentina es juga aquest vespre (20h, Telecinco) la seva continuïtat al Mundial en un duel a Sant Petersburg en el qual només li val guanyar Nigèria i, a més, ha d'esperar que Croàcia derroti Islàndia per no veure's fora del campionat.

Els croats, líders del grup D, són l'única selecció que té garantit el bitllet per a vuitens, amb sis punts. Nigèria és segona, amb tres punts, mentre que l'Argentina i Islàndia només en sumen un, amb una diferència de gols de -2 per als europeus i de -3 per als sud-americans, que els fa ser cuers.

L'única cosa clara per al combinat de Jorge Sampaoli, centre de les crítiques en els últims dies després de la derrota amb Croàcia (0-3), és que necessita una victòria si vol ser a vuitens, però dependrà del que passi en l'altre partit del grup.

Davant la possibilitat que argentins i islandesos guanyin, l'accés a vuitens es decidirà per la diferència de gols i, en el cas que empatin en aquest criteri, amb les targetes grogues; de moment, els argentins n'acumulen tres i els nòrdics, cap.

Per a Nigèria, els comptes són fàcils: si guanya, passa, encara que la primera plaça sembla una quimera per la diferència de gols amb Croàcia. Si empata i Islàndia venç, haurà de mirar també els gols.