Les seleccions de Brasil i Alemanya intentaran mostrar la seva millor versió per evitar una eliminació inesperada a la primera fase del campionat.

En la darrera jornada del grup E, que es disputarà a partir de les 20 hores, els sud-americans en tenen prou amb un empat davant una Sèrbia a la qual només li val la victòria per seguir endavant en el torneig. En l'altre duel, Suïssa només necessita un punt contra la ja eliminada Costa Rica per ser entre els setze millors equips de la cita mundialista.

Abans, a les 16 hores, es definiran les posicions del grup F, on el conjunt alemany es jugarà el bitllet a la propera ronda davant una Corea del Sud que va perdre en les dues primeres jornades però que encara conserva alguna opció de classificació. Per evitar complicacions, els jugadors dirigits per Joachim Löw hauran de guanyar els asiàtics i fer-ho per diversos gols de diferència per sortir afavorits en cas d'un possible triple empat. Passi el que passi, caldrà estar pendents de l'altre enfrontament del grup, en el qual Mèxic només necessita un empat per ser primer i Suècia haurà d'anar a buscar un triomf que ni tan sols els asseguraria la presència als vuitens.