No existeix el Nadal ideal, tan sols el Nadal que tu mateix decideixis crear com a reflex dels seus valors, desitjos, amors i tradicions. (Bill McKibben)

Beneïda sigui la data que uneix al món en una conspiració d'amor. (Hamilton Wright Mabi)

El Nadal no és una data... és un estat de la ment. (Mary Ellen Chase)

El Nadal no és un moment ni una estació, sinó un estat de la ment. Valorar la pau i la generositat i tenir mercè és comprendre el vertader significat del Nadal. (Calvin Coolidge)

Honraré el Nadal al meu cor i procuraré conservar-lo durant tot l'any. (Charles Dickens)

Què és el Nadal? és la tendresa del passat, el valor del present i l'esperança del futur. És el desig més sincer que cada tassa es desbordi amb benediccions riques i eternes, i que cada camí ens porti a la pau. (Agnes M. Pharo)

Ve cada any i vindrà sempre. I amb el Nadal venen els records i les costums. Aquests records quotidians i humils als que totes les mares s'aferren, com la Verge María, als racons secrets del seu cor. (Marjorie Holmes)

Encara que es perdin altres coses al llarg dels anys, mantinguem el Nadal com alguna cosa brillant... retornem a la nostra fe infantil. (Grace Noll Crowell)

El Nadal! La pròpia paraula omple els nostres cors d'alegria. No importa témer a les preses, les llistes de regals nadalencs i les felicitacions que ens queden per fer. Quan arribi el dia de Nadal, ens vindrà la mateixa escalfor que sentíem quan érem tan sols uns nens, la mateixa escalfor que abraça el nostre cor i la nostra llar. (Joan Winmill Brown)

Tant debò poguéssim posar l'esperit nadalenc en gerres i obrir-ne una cada mes de l'any. (Harlan Miller)

El nadal... no és un esdeveniment sinó una part de la pròpia llar que cadascú porta sempre al seu cor. (Freya Stark)

Un Bon Nadal és el que fa que recordem les il·lusions de la nostra infància, li recordem a l'avi les alegries de la seva joventut i transportem al viatger a la seva xemeneia i dolça llar! (Charles Dickens)