-Que en aquestes festes la màgia sigui el teu millor vestit, el teu somriure el millor regal, els teus ulls el millor destí i la teva felicitat el meu desig, Bon Nadal!

-Amb tot el meu amor t'envio la recepta del Nadal: ajuntem varies mides d'il·lusió, un pessic d'amistat i un gest d'amor. Ho posem tot al forn amb paciència. Ho emboliquem amb riures, llums i cançons. I finalment, ho oferim amb el cor.

-Aquest Nadal et volia envia alguna cosa divertida, dolça, salvatge, eròtica i molt entretinguda... però em sap greu, no entro per la pantalla...: Bon Nadal!

-Et volia enviar alguna cosa molt especial per aquest Nadal... però he tingut un problema: com puc embolicar una abraçada i un petó? Bon Nadal!

-Que aquestes festes estiguin embolicades amb el paper de la felicitat i lligades amb la cinta de l'amor perquè perdurin per tot aquest nou any.

-Fins que no sens la veritable alegria del Nadal, no existeix. Tota la resta és pura aparença, simples adorns. Perquè no són els adorns ni és la neu. Perquè no és l'arbre, ni la xemeneia. Perquè el Nadal és l'escalfor que torna al cor de les persones, la generositat de compartir aquestes dates amb els altres i l'esperança de seguir endavant... bon Nadal!

-Potser el millor adorn de Nadal és un somriure, jo te'n envio un.

-Al món hi ha poques coses que perdurin. Gràcies per haver estat un any més al meu costat. Bon Nadal!