Amb l'arribada de desembre, és hora de començar a decorar la casa. L'arbre de Nadal és una peça fonamental. Com cada any, decorar en família es converteix en una ocasió especial per compartir un moment amb els petits de la casa. Et proposem una sèrie d'idees per aconseguir arbres de Nadal originals, diferents.

Si et canses de repetir els mateixos adorns cada any, et donem unes quantes idees per canviar els dissenys i aconseguir arbres de Nadal originals.

Reciclats: Pels recicladors de la casa, aquests que guarden gairebé tot tipus de materials i que mai veuen el moment d'usar-los, és l'hora de treure'ls! Unes tapes de plàstic, boles nadalenques d'anys anteriors, llibres, papers ... En definitiva, tot el que se t'acudeixi per decorar els arbres de Nadal més originals. I per finalitzar, el toc lluminós imprescindible en qualsevol arbre, que segurament també tindràs del Nadal passat. Un arbre nadalenc d'allò més barat i bonic. La moda del DIY (fes-ho tu mateix) es passa a la decoració per assolir els arbres de Nadal més originals.

Arbres de Nadal originals amb materials reciclats

Fotos: estilonordico.blogspot.com, familysponge.com i guiamaschicos.blogspot.com

Fusta: Una altra manera d'aconseguir arbres de Nadal originals. Per als que els sobra alguna fusta a casa o tinguin especial preferència per aquest material, els recomanem arbres de Nadal originals decorats bàsicament amb pals de fustes tallats i entrellaçats entre si o simplement amb palets pintats i adornats amb estrelles o boles nadalenques de color blanc, per destacar sobre el fons marró. Una altra opció és pintar el fons de la fusta amb algun esprai o pintura per aconseguir així un toc minimalista. En les imatges podràs veure algunes propostes.

Arbres de Nadal originals de fusta

Fotos: Pinterest, bec4-beyondthepicketfence.com i elmueble.com

Blancs: Si prefereixes canviar el tradicional pi de color verd per un de blanc, et donem unes quantes idees senzilles perquè puguis aconseguir un arbre de Nadal del tot original. Per decorar un arbre blanc no cal carregar-lo de molts adorns, ja que el seu color fa que destaqui per si sol. El vermell, daurat i platejat amb tocs brillants són els colors estrelles per donar a l'interior de la teva llar una pinzellada de glamour i sofisticació.

Arbres de Nadal originals blancs

FOTOS: smileandwave.typepad.com, karaspartyideas.com i frenchcountrycottage.blogspot.com

Clàssics: Els tradicionals que no vulguin arriscar-se per aconseguir arbres de Nadal originals també li poden donar el seu segell personal a la decoració. Per això, et recomanem boles de telgopor o boles pórex, que pots redecorar a mà juntament amb els més petits de la casa i donar-li un toc propi. Hi ha diferents maneres d'aconseguir-ho.

Arbres de Nadal originals clàssics

Fotos: balsamhill.com, beau-coup.com i elmueble.com

Qualsevol estil que triïs li donarà a la teva llar un toc diferent, així que prova decorats nous i inventa dissenys diferents que s'ajustin al teu estil per lluir a casa un arbre de Nadal original. Només has d'utilitzar la imaginació i ser original!