La pista de gel de la plaça de Sant Domènec de Manresa ja està en marxa. Els darrers anys, s'ha convertit en un reclam comercial i el Nadal passat, per exemple, va atreure 12.500 persones durant les 7 setmanes que va estar oberta. Tenint en compte que la majoria eren nens i nenes, es calcula que l'atracció és capaç de dur 25.000 persones fins al centre de la ciutat. Aquest 2019 funcionarà fins al proper 12 de gener gestionada per la Unió de Botiguers i Comerciants.

Quant costa patinar a la pista de gel de Manresa?

El preu de la pista de gel és de 7 euros i hi ha tres modalitats. L'anomenat tiquet de bronze, que permetrà patinar amb un descompte del 50 % durant uns determinats dies de la setmana, bàsicament entre setmana; el tiquet de plata, amb un descompte del 100 % els mateixos dies; i el tiquet d'or, amb una rebaixa del 100 % fins el 13 de gener, que és quan es traurà la pista.

Els vals de descompte també serviran per tenir una hora d'aparcament gratuït a 5 pàrquings del centre de Manresa (Puigmercadal, Centre Històric, Quatre Cantons, Seu (Reforma); i la Farola).

Les persones que utilitzin la pista de gel entraran en un sorteig que es farà el dia 11 de gener, on es podran guanyar 12 entrades dobles als cinemes Bages Centre, 10 entrades dobles al Kursaal i 1 abonament per a la temporada del Baxi Manresa.