19 de desembre de 2020
19.12.2020
Regió7
TRADICIONS
SALÓ DE LA INFÀNCIA

El Campi s'establirà a l'Anònima i a les xarxes

18.12.2020 | 17:41
El Campi qui Jugui, que fa 35 anys, canvia el Nou Pavelló del Congost per l'Anònima

L'edifici de l'Anònima es convertirà aquest any en la seu del Campi qui Jugui, el saló infantil i juvenil de Manresa. Serà un emplaçament excepcional -es feia al Nou Pavelló del Congost- en moments excepcionals. Enguany tindrà un format totalment adaptat a la covid, i se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener.

Tallers virtuals i espectacles cada tarda que culminaran amb un doble concert del grup Xiula al teatre Kursaal el 4 de gener, conformaran l'edició del Campi d'aquest Nadal.

El saló de la infància està pensat per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Hi haurà espectacles de diferents temàtiques com titelles, màgia, música o circ, cada tarda a les 5 i a les 7. Les representacions també es podran seguir en directe al canal Youtube del Campi. Les entrades per anar-hi de forma presencial es poden adquirir a campiquijugui.cat. Valen 2 euros que es destinaran a projects infantils i socials de la ciutat. En el cas del concert de Xiula, s'han de comprar a la pàgina web del teare Kursaal.

Els tallers també es podran fer a través del Youtube. S'ha programat altres activitats com un room scape virtual i familiar, i un joc de pistes per la ciutat. Els dos actes es faran el diumenge 3 de gener.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit