El primer dia del campament de Reis, el diumenge 3 de gener, Manresa estrenarà un espectacle aeri de llum i color realitzat amb drons que serà la primera vegada que es veu a Catalunya. Es tracta de Drone Show Nadal Art, un xou en el qual intervenen 50 drons, que dibuixaran figures nadalenques al cel de la ciutat.

L'espectacle es realitzarà des de davant l'escola Puigberenguer, amb la idea que pugui ser seguit des dels balcons de les cases de la ciutadania. L'Ajuntament recomana gaudir-lo des de les llars, tal com ja es va fer amb el castell de focs de la darrera festa major, i avisa que no es permetrà l'entrada a l'espai de vol ni a les seves proximitats (tot el Puigberenguer quedarà tancat).

Se'n faran dos passis de deu minuts cadascun, un a les 7 de la tarda i l'altre a les 8 del vespre, a càrrec de Flock Drone Art, la primera empresa catalana que ha dissenyat espectacles aeris creats amb aquesta tecnologia. Fundada per un grup d'emprenedors catalans del Baix Empordà, Osona i el Solsonès, té l'espai de vol a Freixinet (Riner) i ha adquirit un software a una empresa especialitzada de Riga que els permet sincronitzar les naus per crear les figures i els missatges. Els impulsors fa més de dos anys que hi treballen.