Manresa Comerç convida les famílies a convertir els petits de la casa en caçadors de tions i sortir a buscar aquests elements de Nadal pels aparadors de tota la ciutat. N'hi ha un total de 50 d'amagats.

Per participar, cal passar a buscar un passaport de caçador de tions a l'oficina de Turisme i s'haurà de dipositar, al mateix lloc, un cop s'hagin trobat 20 dels 50 tions. Aquells que ho facin podran guanyar vals de compra a botigues de temàtica infantil, experiències familiars ofertes per Manresa Turisme i ofertes gastronòmiques pels més petits.

Els tions seran als aparadors de la ciutat durant totes les festes de Nadal, des del dia 24 de desembre fins el dia 6 de gener. El dia 7 de gener se sortejaran els premis entre els participants que hagin trobat un mínim de 20 tions amagats als aparadors del comerç de la ciutat.

Horari de les oficines de Turisme

A la Plaça Major 10 i al Quiosc de l'Arpa. De dilluns a dijous de 10 a 14 h. Divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Festius tancat : 1 de gener i 25 de desembre.