Del 27 de desembre al 4 de gener

El Saló de la Infància torna aquest Nadal a Igualada

Les dues darreres edicions no es van poder celebrar per la pandèmia

Presentació del Saló de la Infància | AJ IGUALADA

Presentació del Saló de la Infància | AJ IGUALADA / Redacció. Igualada

Redacció

Aquest any, Igualada tornarà a tenir Saló de la Infància amb el títol de «El Saló del Bosc», un bosc ple de color, éssers fantàstics i natura seguint la temàtica que s’ha escollit per la campanya de del Nadal a diferents punts de la ciutat. Serà del 27 de desembre al 4 de gener.

La regidora d’Infància, Carme Riera, ha explicat que aquest any «Igualada ha encetat del gran repte de treballar per ser una ciutat més jugable que té com a objectiu continuar fomentant espais d’aprenentatge a partir del joc, a la ciutat».

Per tant aquesta serà, segons Riera, «un de principals eixos del Saló d’aquest any, un lloc on poder jugar, aprendre i divertir-se». El Saló comptarà amb activitats que s’han realitzat en edicions anteriors com ara les actuacions d’entitats de la ciutat, zona d’aventura, inflables, llits elàstics, maquillatge, consoles o manualitats. No hi faltaran tampoc visites de la policia local de la ciutat amb un cotxe de policia, els bombers amb el seu camió o els traginers amb un dels seus carros. A banda hi hauran activitats vinculades amb l’eix del bosc i la natura com per exemple una cursa d’orientació organitzada per la UEC. Aquest any, en total, són 18 entitats i 10 empreses les que col·laboren amb el Saló de la Infància.

Com a activitats noves, el Saló comptarà amb un laberint, un escape room i un stand amb material cedit per la Fundació ONCE i un matí sense sorolls perquè aquells infants que són sensibles davant molt soroll puguin gaudir de les activitats sense neguit. El Saló tindrà també l’espai de “La Cabana del Bosc” on hi haurà contes, robòtica, ciències naturals o un espai creatiu.