Regió7

Regió7

Un matrimoni berguedà mor amb només 24 hores de diferència

Han estat acomiadats aquest dissabte en una cerimònia conjunta

Jesús Abejón González i per Ángela Barbero Lozano, el matrimoni berguedà que ha mort en només 24 hores de diferència Funerària Ferran

L’església parroquial de Santa Eulàlia de Berga ha acollit aquest dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, el funeral conjunt per un matrimoni berguedà que la casualitat ha fet que morissin en tan sols 24 hores de diferència. La mateixa família, consultada per Regió7, ho veia com un fet «poètic».

Es tracta del matrimoni format per Jesús Abejón González i per Ángela Barbero Lozano. Portaven portaven casats des de l’any 1967. Ell, que tenia 78 anys, va morir aquest dimecres a l’hospital on va agafar el covid després de ser-hi ingressat per una altra causa. I la casualitat va fer que l’endemà, aquest dijous passat, ella, que era quatre anys més gran -en tenia 82-, morís. En aquest cas, explica la família, la mort es va produir a casa i com a conseqüència d’una llarga malaltia.

La vetlla pel matrimoni s'ha fet aquest divendres a la tarda a la Funerària Ferran de Berga i dissabte s'ha realitzat el funeral a l’església parroquial de Santa Eulàlia. Després, seran incinerats.

Compartir l'article

stats