La Catalunya Central viurà una clara inestabilitat meteorològica durant les pròximes hores. Tot i que no s'esperen grans quantitats d'aigua ni una baixada de temperatures excessiva, els núvols s'alternaran amb les clarianes i poden haver-hi ruixats.

Manresa

A la capital del Bages, aquest dimarts a la tarda els clars i els núvols s'alternaran durant tot el dia. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents. Pel que fa al temps de demà dimecres, aquesta inestabilitat es mantindrà, tot i que amb menys possibilitats de pluges. La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Berga

Al Berguedà les pluges seran més importants que al Bages. Aquesta tarda-nit s'esperen gotellades a tot el territori. La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim. Demà dimecres, els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, el cel cobert podria tornara deixar pluges intermitents.

Solsona

A Solsona la situació de dimarts és similar a la de resta de capitals de la Catalunya central. Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents. En canvi dimecres, no s'esperen pluges, tot i que el cel pot està cobert fins a última hora. La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.

Igualada

A l'Anoia la situació és la mateixa que al Solsonès. Poden aparèixer pluges dimarts a la tarda vespre, però la situació millorarà a mesura que passin les hores. La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim. Dimecres, s'espera un cel ennuvolat, però sense pluges importants. Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Puigcerdà

A Puigcerdà és on el temps serà més complicat. Aquest dimarts El cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents durant tot el matí. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents. Dimecres no s'espera que la situació millori, hi haurà intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.