Els fans de 'Física o Química' estan d'enhorabona. Després de descobrir que la trama d'aquest retrobament girarà entorn de les noces de Yoli, Ana Milán ha revelat en el seu últim directe d'Instagram el retorn de dos actors del repartiment original els noms dels quals encara no s'havien difós: Javier Calvo i Leonor Martín.

D'aquesta manera, tots dos actors tornaran a interpretar a Fer i a Cova, respectivament, tal com quedava clar durant aquesta retransmissió a les xarxes socials. I és que l'actriu que donarà vida a la professora Olímpia en aquest retrobament va ensenyar als seus fans el guió d'un dels dos capítols de la ficció i es van veure clarament els noms de tots dos personatges, amb les seves respectives línies de diàleg.

No obstant això, són molts els dubtes que estan en l'aire respecte a la intervenció de Javier Calvo en el retorn de 'Física o Química' ja que el seu personatge moria en l'última temporada en braços de David a causa d'un tret. Com justificaran els guionistes el retorn de Fer?

Diversos seguidors apunten al fet que veurem al personatge de Javier Calvo en alguna mena de somni o record d'algun dels antics alumnes del Zurbarán que ja han confirmat la seva participació com Yoli (Andrea Duro), Cabano (Maxi Iglesias), Gorka (Adam Jezieski), Jan (Andrés Cheung), Alma (Sandra Blázquez) o Paula (Angy Fernández).