'La vida sense la Sara Amat' tindrà continuïtat en una sèrie de ficció, una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions amb la col·laboració de TV3 i la Generalitat. Laura Jou i Fernando Trullols Santiago dirigeixen el projecte que pren la pel·lícula -basada en la novel·la de Pep Puig- com a punt de partida i recupera algun dels personatges. Maria Morera i Biel Rosell es posaran a la pell de la Sara i en Pep. Es rodarà en municipis com Girona, el Ripollès, Catalunya Central i el Vallès Occidental. La sèrie parteix de la pel·lícula però la història comença un temps després que acabi i explicarà què passa amb els personatges principals. Isona Passola s'estrena en la producció d'una sèrie.

Escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac Sastre, Mateu Adrover i Júlia Prats i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", és especialista en la direcció de nens i adolescents i repetirà en aquesta ocasió amb els joves protagonistes d'aquesta sèrie.

L'elenc el formen Maria Morera i Biel Rossell com a protagonistes i el repartiment el completen Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagès, Joan Amargós i Alba Florejachs.

El rodatge, que ja ha començat, durarà fins a mitjans de juny i comptarà amb localitzacions arreu de Catalunya incloent-hi Besalú, Olot, Camprodon i Cerdanyola del Vallès.