A finals d’any està previst que comenci a funcionar Epizen, un nou centre comercial situat a Sant Julià de Lòria, a la carretera general CG1 entre la localitat i la frontera.. El projecte reconverteix una superfície comercial històrica en un nou lloc de referència que vol convertir-se en una icona per al comerç i l’oci a Andorra.

L’edifici que ocupa Epizen comptarà amb dues plantes subterrànies de pàrquing i una planta intermèdia per a una àrea logística i oficines. A la tercera planta hi haurà un altre pàrquing, que juntament amb la zona exterior de l’entrada principal permetran fins a 1.100 places d’aparcament, 40 de les quals disposaran de carregadors elèctrics.

El projecte preveu també la certificació LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). En aquest sentit, l’edifici complirà els estàndards òptims d’eficiència i responsabilitat energètica i s’integrarà a l’entorn natural propi de la zona. Envoltat de muntanyes, l’edifici comptarà amb una coberta amb vistes.

A més, un espai a l’aire lliure es convertirà en l’avantsala del paisatge natural que s’observa des de la planta més alta de l’immoble, que comptarà amb zones de restauració, zones enjardinades i espais flexibles per allotjar esdeveniments, activitats esportives i culturals, cine, exhibicions, concerts, gastronomia, mercats ambulants i tota mena d’ofertes i serveis d’oci i entreteniment.

Epizen disposarà d’un servei de bus ‘shuttle’ gratuït per al trasllat d’empleats i clients entre les parròquies centrals, Sant Julià del Loira i el mateix centre comercial.

Els espais comercials seran comercialitzats per la firma aRetail, consultora especialitzada en la venda i lloguer de locals comercials en zones ‘prime’ i que forma part del Grup Afinance.