El Kursaal de Manresa acollirà aquest diumenge l'inici de la gira amb la qual Sabor de Gràcia presenta el seu nou disc ´Gitanos Catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia´.L'àlbum combina l´essència rumbera més clàssica (guitarres, percussió, baix i palmes) i la fusiona amb estils com el pop o l´ska. La cita les a les 18 h.

Sabor de Gràcia celebra els seus 20 anys de trajectòria amb el llançament d´un nou disc i nou espectacle. L´espectacle especial de 20 anys de trajectòria de Sabor de Gràcia incorpora actuacions que van des del repertori del nous disc ´Gitanos Catalans´ passant pels seus millors èxits com ´Què volen aquesta gent´ o ´Capoeira´ fins a versions de cançons populars com ´La Noche del Hawaiano´ de Peret. La presència del ventilador rumbero dels gitanos del barri de Gràcia i d´un ambient sempre festiu, assegura una gran vetllada de música.

I com a última incorporació, i per donar un pas més en el món de la rumba catalana, la banda compta també amb dues balladores que a més de ballar i representar una coreografia, fa participar al públic i als membres de Sabor de Gràcia en tots els seu espectacle.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).