Festa major de Sant Vicenç de Castellet

Dissabte, a les 12 h, a l’auditori M. Carme Grauvilardell, acte de lliurament de la medalla de Sant Vicenç 2021. Cal aconseguir les invitacions a www.entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. Es pot seguir l’acte en directe a www.svc.cat/multimedia/endirecte. A les 19.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, espectacle infantil Remember Show, a càrrec de Teatre Mòbil i Marcel Gros. Cal aconseguir les invitacions a www.entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. A les 20 h, a la plaça Clavé, concert a càrrec de l’orquestra Swing Latino. Cal aconseguir les invitacions a entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. A les 22.30 h, a la plaça Clavé, ball a càrrec de l’orquestra Swing Latino. A les 22.30 h, al pati de l’escola Sant Vicenç, concert a càrrec de Dalton Bang + DJ. Cal aconseguir les invitacions a entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. Diumenge, 27a trobada de gegants: a les 11 h, ballada a la plaça de l’Ajuntament; i a les 12 h, ballada a la plaça Clavé. Organització: Colla de Geganters. Cal aconseguir les invitacions a entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. A les 12 h, a l’església parroquial, missa solemne de festa major, amb la col·laboració del Coro Rociero. a les 19 h, a la plaça Catalunya, sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Cal aconseguir les invitacions a entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. A les 20 h, al parc Catalunya, nit cultural a la fresca: música, humor, màgia... i l’opció de sopar. Preu: 10 euros; i 5 euros sopar infantil. Cal aconseguir les entrades a www.entrapolis.com, a www.svc.cat o a l’OAC. Dilluns, d’11 a 14 h, a la plaça Onze de Setembre, Aigua Fest. A les 19.30 h, al pati de l’escola Sant Vicenç, concert familiar Big Chiken, a càrrec de Xiula. Cal aconseguir les invitacions a www.entrapolis.com. A les 22.30 h, castell de focs a càrrec de Pirotècnia Igual. A les 23.15 h, a l’esplanada davant de l’institut Castellet, nit d’havaneres amb Els Pescadors de l’Escala. Cal aconseguir les invitacions a www.entrapolis.com. 

25è European Balloon Festival, Igualada

Dissabte, a les 7 h, enlairaments des del camp de futbol de Fàtima, plaça de l’Ajuntament, plaça de Cal Font, estació d’autobusos i Parc Central, vol de ciutat. A les 16 h, a l’Escorxador, iglú de vent: concert de la Coral Gatzara. A les 17.30 h, a l’escorxador, iglú de vent: concert de la Coral Verdums. De 17.30 a 20.30h, al Parc Central (control d’aforament, no cal reserva d’entrada), activitats infantils: zorball, jumping, xutòmetre, rocòdrom i circuit d’aventures. A les 21 h, a la pista de l’Ateneu, iglú de vent: concert de la Coral Xalest. Diumenge, a les 7 h, enlairaments des de diferents espais de la Conca d’Òdena, vol lliure.

Espectacle infantil «Els Atrapasomnis», Puigcerdà

Dissabte, a les 17 h, a la plaça del Call, espectacle infantil.

Festa major de Súria

Dissabte, de 9 a 14 h, escape toom al Poble Vell. Cal inscripció a www.entrapolis.com/entrades/escape-room-suria. A les 11 h, a l’església parropquial de Sant Cristòfol, missa de Sant Cristòfol. A les 12 h, davant de l’església, benedicció de vehicles. A les 16 h, al camp de tir de la Vall Seca, tirada de Festa Major. Organització: Club de Tir Esportiu. De 17.30 a 20.30 h, a l’illa de vianants del centre urbà, pista americana Xtrem Race. a les 20 h, davant de l’església de Santa Bàrbara (barri de Salipota), benedicció de vehicles. A les 23 h, a la plaça de Sant Joan, concert de 555 Project PCI. Inscripció prèvia a www.suria.cat/aforaments. A les 00 h, a la plaça de Sant Joan, concert tribut a Queen. Inscripció prèvia a www.suria.cat/aforaments. Diumenge, a les 8 h, matinades amb els Grallers del Poble Vell. A les 10 h, al carrer de la Mura, galejada estàtica dels Trabucaires del Tro Gros. De 10 a 13 h, a la piscina municipal, inflables aquàtics. Entrada gratuïta fins a les 18 h. A les 12 h, a l’església parroquial de Sant Cristòfol, missa solemne de Festa Major. A les 13 h, al parc municipal Macary i Viader, vermut musical de Festa Major. A les 19 h, al parc municipal Macary i Viader, concert Big Chicken amb Xiula. Entrades: 1 euros. A la venda a www.suria.cat/entrades. A les 22.30 h, a la plaça de Sant Joan, concert de Festa Major amb la Banda de Música de Cardona. Inscripció prèvia a www.suria.cat/aforaments. A les 00 h, a la plaça de Sant Joan, nit musical amb l’Orquestra Swing Latino. Inscripció prèvia a www.suria.cat/aforaments. Dilluns, de 7 a 8.30 h, caminada popular. Organització: Centre Excursionista. A les 11 h,missa en sufragi pels difunts. A les 19 h, al parc municipal Macary i Viader, concert Vull cantar i vull ballar amb El Pot Petit. Entrades exhaurides. A les 21 h, sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa. Inscripció a www.suria.cat/aforaments. A les 23 h, castell de focs a càrrec de Pirotècnia Igual. A les 23.45 h,espectacle Fun Dan Mondays. Inscripció a www.suria.cat/aforaments.

8a Festa de Sant Cristòfol, Navarcles

Diumenge, a les 10 h, a l’església Santa Maria, missa en honor a Sant Cristòfol, patró dels xofers i protector dels viatgers. A les 10.45 h, concentració de vehicles al carrer Monestir. A les 11 h, benedicció de vehicles i conductors a la plaça de la Vila. Organització: Amics del Motor de Navarcles i Confraria Sant Cristòfol amb el suport de Montepio de Conductors. Col·labora: Ajuntament de Navarcles.

Espectacle familiar «La bona vida», Cardona

Diumenge, a les 19 h, a la Fira de Baix, espectacle familiar a càrrec del grup 2princesesbarbudes. En el marc del Cicle Espais.