Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa reprenen el cicle de caminades per l’Anella Verda de Manresa, “Petjades en Clau de Sol”. La particularitat d’aquestes caminades és que, a més de ser realitzades per guies especialitzats que posen veu al paisatge i al passat i present dels espais que es visiten, són passejades que compten amb un acompanyament musical que posa melodia a aquests paisatges i a la seva contemplació, unint música i natura, esport i espectacle, en una experiència única.

 El diumenge 28 de novembre a les 10 del matí, es durà a terme una caminada circular anomenada “Els cingles de Roca Tinyosa”, i seguirà part de l’itinerari dels cingles del Llobregat. Amb sortida i arribada al Santuari de la Salut de Viladordis, la caminada durà a espais de gran interès natural i paisatgístic com els cingles de Roca Tinyosa, els Tres Salts o les tines del Llobregat.

La caminada recorrerà una distància aproximada de 6,5 km, amb poca dificultat tècnica i 125 metres de desnivell positiu i 125 de negatiu. Al final del recorregut, els participants rebran un petit refrigeri vora el santuari. El guiatge anirà a càrrec de Dinàmic Guies i l’acompanyament musical el realitzarà el violinista manresà Arnau Barrios.

Ja es poden realitzar les inscripcions online a través del web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places limitades tenen un preu de 15 €, que inclou el guiatge, l’acompanyament musical i el refrigeri final, en un recorregut que durarà 3 hores aproximadament.