Regió7

Regió7

Set plans gratis per fer aquest cap de setmana

Una selecció de propostes d'oci que no et costaran cap euro

Igualada celebra l'Electra Festival IMATGE PROMOCIONAL

Mostra de Balls de Diables de Catalunya, Igualada

Dissabte, a les 10 h, a l’Adoberia La Bella, taller de fotografia Captem el foc, a càrrec de Dani G. Crespo. A les 17 h, vuit balls de diables parlats repartits entre la plaça Castells, el Centre Cívic Nord, l’església dels Caputxins i l’església de Montserrat, i quatre balls de diables parlats més actuaran a la plaça de l’Ajuntament, inclosos els amfitrions, a les 18.45 h. A les 20.30 h, els dotze balls es trobaran a la plaça de la Creu per començar una cercavila de foc. Cap a les 22 h, encesa final conjunta amb mig miler de diables a la plaça Pius XII. La cloenda serà un sopar al Museu Comarcal. Organització: Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada.

Concerts gratuïts de la Festa Major de Santpedor

Dissabte, a les 23 h, a l’aparcament de Cal Llovet, concert amb DJ Arzzet. A les 01.30 h, cercavila nocturna del recinte de penyes fins a Cal Llovet amb la xaranga Kriptonita. A les 02 h, a Cal Llovet, concert amb Dalton Bang i final de festa amb sessió de DJ’s. Diumenge, a les 22 h, a Cal Llovet, ball amb l’orquestra Maravella. A les 22.30 h, a la plaça Gran U d’octubre, concert d’electrogralla Empelt, a càrrec de Roger Andorrà. A les 01 h, cercavila nocturna des del recinte de penyes fins a Cal Llovet amb la xaranga Kriptonita. A les 01.30 h, a Cal Llovet, concert amb l’orquestra Tropical i final de festa amb sessió de Dj’s.

Dj Arzzett punxant abans de la pandèmia a Seven Seven arxiu particular

Els Quatre Fuets de Patum a Berga

Diumenge, a les 18.15 h, a la plaça de Viladomat, audició de sardanes amb la Cobla Pirineu.I a les 20 h, a la plaça de Viladomat, els Quatre Fuets.

Ciència en família: «El cicle de l’aigua», Manresa

Diumenge, de 10.30 a 12 h, al Centre de l’Aigua de Can Font. Esmorzar científic amb Marc Boada. S’abordarà el cicle de l’aigua a nivell planetari i es farà una reproducció a escala d’aquest cicle. Gratuït amb reserva prèvia. Edat mínima 6 anys. Més informació: www.parcdelasequia.cat.

Art urbà a Igualada

Igualada viurà diumenge, de 10 a 19 h, la quarta edició de l’Electra Festival. La proposta d’art urbà proposa intervenir l’espai públic utilitzant les caixes d’electricitat com a suport i aquest cop una desena d’artistes se centraran en el barri del Poble Sec. El punt central de trobada serà al parc del Garcia Fossas, on hi haurà tallers infantils, concerts i altres activitats durant tot el dia. Aquest any el festival agafa entitat pròpia després d’haver nascut dins dels pressupostos participatius.  

Espectacle infantil «Set Up» , a Sant Fruitós

Diumenge, a les 18 h, al Cobert de la Màquina de Batre. Espectacle familiar de circ i humor a càrrec de Los Barlou. Entrada gratuïta.

Concurs de gossos pastors, Prats de Lluçanès

Dissabte i diumenge, a partir de les 8 h i fins a mitja tarda, al camp Gran del Soler de n’Hug, puntuable per al campionat d’Espanya. Entrada gratuïta. Zona d’aparcament: pas de Galobardes. Organització: Visca Gossos Pastors.

Compartir l'article

stats