El grup de clarinets Clariphonia és la proposta per aquest cap de setmana en la trenta-novena edició de Festival Internacional de Música Francesc Viñas a Moià.

El trio musical, format per Josep Sancho, Cecília Serra, Julio Fresneda interpretarà Cartes a Mozart. Un espectacle que inclourà imatges, anècdotes i cartes de l’època entre peça i peça amb l’objectiu d’introduir la següent composició musical. D’aquesta manera, seguiran el recorregut vital de W. A. Mozart i altres compositors de la seva època.

El repertori inclou majoritàriament peces de Mozart tot i que també inclou obres del compositor italià Antonio Salieri i del valencià Vicent Martí i Soler. Tots tres músics residents a la Viena del segle XVIII. La interpretació es farà amb els clarinets corno di bassetto, molt populars durant el segle XVIII i estimats pel compositor austríac. Mozart, atret per la seva sonoritat expressiva i profunda els dediqués una part important del conjunt de la seva obra.

El concert es farà el diumenge a les 8 del vespre, a l’Auditori de Sant Josep, a Moià. Les entrades tenen un cost de 15€ pels socis i 20€ per la resta d’assistents.