La cinquena edició dels Festivals Alta Segarra comença aquest cap de setmana a Calaf amb les actuacions d’El Petit de Cal Eril i Salva Racero. Aquest any el festival durarà un total de quatre caps de setmana -un més que en l’última edició de 2019- i passarà per Calaf, Veciana, Calonge de Segarra i Copons.

El divendres a les 22 h, hores al Bosquet del Rentador de Calaf, serà el torn d’El Petit de Cal Eril, que inaugurarà l’edició d’enguany presentant el vuitè disc de la banda, No Sabràs Com Acabarà La Història (N.S.C.A.L.H.). Una proposta musical que conviu entre el folk-rock català i l’experimental. El dissabte, també a les 22 h, hores, el manresà Salva Racero interpretarà el seu últim treball d’estudi, Torno a respirar. L’actuació serà en format trio acústic i el cantant manresà estarà acompanyat de Marc Quintillà a les guitarres i de Jordi Campoy als teclats.

El certamen mantindrà el format itinerant amb l’objectiu de donar valor als pobles de l’Alta Segarra i els seus indrets més emblemàtics, amb la intenció d’oferir als veïns i turistes propostes culturals de qualitat i apostant per tastos de productes de quilòmetre zero